Μικρά-Μικρά από το Καραϊσκάκη

Μικρά-Μικρά από το Καραϊσκάκη
*** Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι εξέδρες του γηπέδου δεν είχαν γεμίσει.

*** Λίγο αργότερα, όταν άρχισε η αναμέτρηση, στις εξέδρες βρίσκονταν περίπου 25.000 φίλαθλοι με την είσοδο των φιλάθλων να συνεχίζεται και μετά το σφύριγμα της έναρξης από τον ρέφερι. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν έδωσε το βροντερό παρών που περιμέναμε για να αποθεώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

*** Ο Οτο Ρεχάγκελ αποθεώθηκε κατά την αναγγελία του ονόματός του από τα μεγάφωνα, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

*** Περίπου 100 φίλαθλοι της Γεωργίας βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη.

*** Πολλά πανό υπέρ της παραμονής του Οτο Ρεχάγκελ ήταν κρεμασμένα στις εξέδρες, αλλά και πολλά που θύμιζαν τις ένδοξες μέρες του Euro.

*** Το παρών για άλλη μια φορά σε αγώνα της Εθνικής έδωσε ο Γιάννης Ματζουράνης, ο γνωστός «Εθνικάρας», ο οποίος δεν σταμάτησε να φωνάζει υπέρ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

*** Σπάνιο φαινόμενο: Οι Ελληνες φίλαθλοι δεν αποδοκίμασαν τον Εθνικό ύμνο του αντίπαλου! Ουτε «κιχ» δεν ακούστηκε στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Γεωργίας, όσο κι αν ακούγεται παράξενο…

*** Στις θέσεις των επισήμων βρέθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο.

*** Μόλις έγιναν γνωστά τα δύο τέρματα της Δανίας επί του Καζακστάν, επικράτησε απόλυτη βουβαμάρα στο γήπεδο, καθώς χάθηκαν και οι τελευταίες –λιγοστές- ελπίδες πρόκρισης.

*** Τόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όσο και ο Τραϊανός Δέλλας χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο την ώρα της αλλαγής τους. Το ίδιο και ο Αγγελος Μπασινάς, όσες φορές πήγε στη γωνία για να εκτελέσει κόρνερ.

*** Εντονα αποδοκιμάστηκε ο Κομπιασβίλι μετά από ένα μικροεπεισόδιο που είχε με ένα από τα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες. Κάθε φορά που ο Γεωργιανός ακουμπούσε τη μπάλα, ακουγόταν το γνωστό... "ουουουου"

*** Μετά το τέλος του αγώνα, τα μάτριξ του γηπέδου έπαιζαν αποσπάσματα από το θριαμβευτικό καλοκαίρι του 2004, ενώ ο κόσμος αποθέωνε τους παίκτες και τον Οτο Ρεχάγκελ με το γνωστό σύνθημα: "Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK