Μικρά-μικρά από το ΟΑΚΑ
Μικρά-μικρά από το ΟΑΚΑ
Την αναμέτρηση παρακολουθούν και περίπου 150 φίλοι του Ηρακλή που κάθονται στο πάνω διάζωμα.
Στο ματς-πρόγραμ του αγώνα μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκό τόνισε ότι θαυμάζει τον φαν Νιστελρόι και τον Ιμπραήμοβιτς. Υποστηρίζει τις Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιθυμεί την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ (αν δεν το πάρει ο Παναθηναϊκός) από τη Ρεάλ. Για την παρουσία του στους «πράσινους» τόνισε ότι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα με τη μεταγραφή αλλά συμπλήρωσε ότι χρειάζεται δουλειά για την καθιέρωση.
Ο Αντώνης Ρέμος παρακολούθησε τον αγώνα από μπουθ του γηπέδου. Αντίθετα, τη θύρα των επισήμων προτίμησε ο Ηλίας Πουρσανίδης ο οποίος ήταν συνεχώς όρθιος.
Στο γήπεδο βρίσκονται περίπου 25000 θεατές.
Ο Ρέμος μαζί με την υπόλοιπη αντιπροσωπεία του Ηρακλή, έφυγε από το γήπεδο στο 87′.
Μερίδα φίλων του γηπεδούχου Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν έντονα το διαιτητή Κωνσταντινέα όταν αυτός αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.