Μικρό το μεταγραφικό "καλάθι" στον Ολυμπιακό

Στις Μαλδίβες ο πρόεδρος, στην Ισπανία ο προπονητής, και όσοι περιμένουν εξελίξεις σε θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό θα πρέπει να περιμένουν.

Μικρό το μεταγραφικό "καλάθι" στον Ολυμπιακό
Στην πειραϊκή ομάδα, άλλωστε, δεν καίγονται για μεταγραφικά ενώ για το ζήτημα του προπονητή δεν φαίνονται να βιάζονται, αφού από τις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η καλή διάθεση για παράταση της συνεργασίας και από τις δυο πλευρές.

Οι μεταγραφές είναι ένα κομμάτι που πάντα συγκινεί τις εφημερίδες και η αλήθεια είναι ότι σε "νεκρές" μέρες, σε περίοδο που δεν έχουμε αγωνιστική κίνηση, η μεταγραφολογία (με έντονο και απαραίτητο το στοιχείο της υπερβολής) είναι ένα από τα θέματα που… πουλάνε. Στον Ολυμπιακό, πάντως, εξακολουθούν να κρατάνε μικρό καλάθι και εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην γίνει μεταγραφή... Ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνονται για αμυντικό μέσο, μια αναζήτηση που έγινε πιο έντονη από την στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα με τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Το όνομα του Τέτεϊ, του μέσου της Ρόζενμποργκ, σίγουρα έχει απασχολήσει τους ερυθρόλευκους. Το θέμα είναι ότι κάποιοι στην πειραϊκή ομάδα και πρώτος από όλους ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν "ψήνονται" ιδιαίτερα με αυτή την περίπτωση, τουλάχιστον, για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα γιατί και τα λεφτά είναι πολλά και στον Ολυμπιακό αναρωτιούνται αν ο Γκανέζος αξίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που ζητάνε οι Νορβηγοί ενώ στα πλην υπάρχει και το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο ΟΥΕΦΑ. Παράλληλα στην πειραϊκή ομάδα έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν σε αυτή την φάση και με την εικόνα που έχει η ομάδα, το καλύτερο θα ήταν να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με επιθετικό...

Το σκεπτικό, όπως ακούγεται στην ομάδα, είναι ότι λύσεις για την μεσαία γραμμή υπάρχουν. Ο Στολτίδης στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος θα είναι σε θέση να βοηθήσει, ίσως προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, ενώ εκτός από τις πρωτοκλασάτες λύσεις του Ντουντού και του Πατσατζόγλου, υπάρχει και αυτή του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο νεαρός μπορεί να μην είναι στις επιλογές του Βαλβέρδε, ακόμα και για τον πάγκο, αλλά ο Ισπανός προπονητής πιστεύει στις ικανότητες του παίκτη. Απλά ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, θέλει δουλειά, ιδιαίτερα στον τομέα της ενδυνάμωσης, αλλά ευκαιρίες θα του δοθούν.

Αντίθετα, για τον επιθετικό τομέα οι επιλογές είναι ελάχιστες. Αποδείχτηκε και στο ματς με τον Θρασύβουλο ότι όταν απουσιάζει ο Ντιόγκο η ομάδα βραχυκυκλώνεται και από την στιγμή που ο Κοβάσεβιτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό Ντάρκο, τι μένει; Ο Μήτρογλου που δεν έχει παραστάσεις από μεγάλους αγώνες...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν τις διακοπές τους (η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή) αλλά υπάρχει ένας παίκτης που βρίσκεται καθημερινά στου Ρέντη. Ο λόγος για τον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος θέλει να επανακτήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την φυσική κατάσταση και την Τρίτη βρέθηκε στου Ρέντη προκειμένου να κάνει το πρόγραμμα του, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή του Ολυμπιακού Θόδωρου Μπαλίδη αλλά και του γυμναστή της ομάδας, Αλεξ Κάσερες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK