Μικρός φίλαθλος της Ρόμα δήλωσε ότι σταματά να βλέπει ποδόσφαιρο λόγω Γιουβέντους

Η ήττα έπειτα από ανατροπή της Ρόμα κόντρα στη Γιουβέντους πλήγωσε ανεπανόρθωτα την ψυχολογία ενός μικρού οπαδού των "τζιαλορόσι", που δήλωσε γραπτώς ότι σταματά να παρακολουθεί ποδόσφαιρο!

Μικρός φίλαθλος της Ρόμα δήλωσε ότι σταματά να βλέπει ποδόσφαιρο λόγω Γιουβέντους

Ο μικρός Σαμουέλε δεν άντεξε την πικρία από την ήττα της Ρόμα κόντρα στη Γιουβέντους και τον τρόπο με τον οποίο αυτή επήλθε, με συνέπεια να πάρει αποφάσεις.

Πήρε μία κόλλα χαρτί και έγραψε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο. Πρόσθεσε δε ότι το αγαπημένο άθλημά του από εδώ και πέρα θα είναι το μπάσκετ!

"Αρκετά! Από 3-1 για τη Ρόμα, 4-3 για τη Γιουβέντους. Δεν θα παρακολουθώ άλλο ποδόσφαιρο, δεν θα υποστηρίζω άλλο το ποδόσφαιρο. Αγαπημένο σπορ: Μπάσκετ. Υπόσχεση να μην παρακολουθήσω ξανά ποδόσφαιρο: Ναι. Είναι επίσημο. Δεν παρακολουθώ άλλο ποδόσφαιρο".

Το γράμμα έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας του, ο οποίος συνόδεψε την επιστολή και από μία φωτογραφία του μικρού Σαμουέλε την επόμενη ημέρα, όταν ήταν πιο ψύχραιμος πλέον. Φαίνεται ότι αναθεώρησε την απόφασή του, αφού πήγε στο σχολείο με μία τσάντα της Ρόμα.

Η πρώην μεγαλομέτοχος της Ρόμα, Ροζέλα Σένσι, διάβασε τη δήλωση του μικρού φιλάθλου της Ρόμα και του έστειλε ένα μήνυμα στήριξης.

"Διάβασα το γράμμα του μικρού φιλάθλου στα social media. Και όταν τα παιδιά μιλούν (ή γράφουν), πάντα το κάνουν με την καρδιά τους. Συγκινήθηκαν, επειδή τον φαντάστηκα χαρούμενο στο γκολ του Πελεγκρίνι. Και μετά του εκλάπη αυτό το συναίσθημα. Τα πρόσωπα των παιδιών έπειτα από τις νίκες της Ρόμα είναι αυτό που έχουμε όλοι μας και αυτό που έβλεπα τόσες φορές έξω από την Τριγκόρια ή στο γήπεδο. Και πάντα θα τα κουβαλάω μαζί μου.

Λυπάμαι για τον μικρό Σαμουέλε, αλλά ελπίζω να μην παρατήσει ποτέ την ομάδα του και μια μέρα, όχι μακρινή, να ονειρευτεί ξανά και ίσως να πανηγυρίσει κάτι σημαντικό. Ένας φίλος της Ρόμα, όπως έλεγε ο πατέρας μου, πάντα παραμένει ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι αλήθεια: κάποιες φορές το να την υποστηρίζεις σε κάνει να λυπάσαι και να εκνευρίζεσαι. Αλλά πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK