Μίλαν-Αϊντχόφεν

Επιστρέφοντας στο Σαν Σίρο, μετά την προ 15νθημέρου εξόρμηση στη Γερμανία (ματς με τη Σάλκε), η Μίλαν έχει τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει στέρεες βάσεις για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μίλαν-Αϊντχόφεν
Επιστρέφοντας στο Σαν Σίρο, μετά την προ 15νθημέρου εξόρμηση στη Γερμανία (ματς με τη Σάλκε), η Μίλαν έχει τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει στέρεες βάσεις για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο του 5ου Ομίλου θυμίζει έντονα τις διπλές μονομαχίες των περσινών ημιτελικών, όπου τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ωστόσο οι γηπεδούχοι παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Και όχι μόνο γιατί παίζουν στην έδρα τους, αλλά επειδή η φετινή ομάδα του Γκους Χίντινγκ δεν έχει σχέση με το περσινό εκπληκτικό σύνολο. Πολλοί βασικοί παίκτες έχουν αποτελέσει εδώ και μήνες παρελθόν, οπότε χρειάζεται χρόνος προκειμένου οι νέοι να αφομοιωθούν με τις υπάρχουσες συνθήκες. Κάτι άλλωστε που είναι φανερό στις φετινές αναμετρήσεις της Αϊντχόφεν τόσο στην Eredevisie, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρόσφατο, πάντως, ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος ο Φιλίπ Κοκού και η παρέα του σκόρπησαν την Αλκμααρ με 3-0 ξεπερνώντας την στη βαθμολογία. Από νίκη προέρχεται και η Μίλαν, 2-0 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία ξεμπερδεύοντας μέσα σε 30 λεπτά χάρη στα γκολ των Τζιλαρντίνο και Σεφτσένκο.

Αγωνιστικά, εκείνος που προβληματίζεται για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι ο Γκους Χίντινγκ. Οι Τζον ντε Γιονγκ, Μίκα Βαϊρίνεν και Τεό Λούσιους παραμένουν τραυματίες και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ωστόσο, ο Σίμπον ταξίδεψε στην Ιταλία όντας ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο (είχε αποβληθεί στο ματς τη Φενέρ) Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ.

Αντίθετα, ο Κάρλο Αντσελότι έχει στη διάθεση του τον Μάρεκ Γιανκουλόφσκι που εξέτισε την τιμωρία του (επέστρεψε και από τραυματισμό), ενώ έτοιμος είναι ο Φίλιπο Ινζάγκι. Στην άμυνα πάντως θα στηριχθεί στους... υπερήλικες αλλά αποτελεσματικούς Κοστακούρτα και Μαλντίνι, αφού ο Νέστα είναι εκτός. Στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Κάλιαρι ξεκουράστηκαν και επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Πίρλο και Κακά.

Πιθανές συνθέσεις:

Μίλαν: Ντίντα, Σταμ, Κοστακούρτα, Μαλντίνι, Σερτζίνιο, Γκατούζο, Ζέεντορφ, Πίρλο, Κακά, Σεφτσένκο, Τζιλαρντίνο
Αϊντχόφεν: Γκόμεζ, Οοιγερ, Μπούμα, Αλεξ, Σίμονς, Αφελάι, Κοκού, Φερέιρα, Μπίσλεϊ, Φαρφάν, Σίμπον

News 24/7

24MEDIA NETWORK