Μίλαν: Αυτό είναι το φαβορί για αντι - Ζλάταν

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic walks on the field during half time during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Feb. 10, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP

Καρδιές "ράγισε" η απόφαση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τη φανέλα της Μίλαν, έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια καριέρας.

Πλέον, η ιταλική ομάδα έχει βγει στην αγορά για τον διάδοχο του Σουηδού σταρ με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο πρώτος στόχος έχει τα χαρακτηριστικά του Ίμπρα και αγωνίζεται στη Serie A.

Ο λόγος για τον Αυστριακό επιθετικό της Μπολόνια, Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπολόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε 9 γκολ σε 22 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα.

Ο 34χρονος υψηλόσωμος φορ, με παρελθόν σε Ίντερ, Γουέστ Χαμ και Στόουκ Σίτι, μεταξύ άλλων, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μίλαν προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, με την Μπολόνια πάντως, προς το παρόν τουλάχιστον, να μην δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να μείνει ελεύθερος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK