Μίλαν: Ο Ζλάταν κάνει την πρώτη του μεταγραφή στους Ροσονέρι

Με τις ευλογίες του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Μίλαν διαπραγματεύεται την ενίσχυσή του. Ο Σουηδός έκανε την εισήγηση κι όλα δείχνουν "γάμο".

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έπειτα από την απόφασή του ν' αποσυρθεί από τη δράση έχει ρόλο στην Μίλαν καθώς είναι εκ των βασικών συμβούλων της διοίκησης. Ο Σουηδός legend είναι έτοιμος πλέον να περάσει και έναν δικό του άνθρωπο στο κλαμπ να κάνει μια πρώτη άτυπη μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο η Μίλαν είναι κοντά στη συμφωνία με τον Γιόβαν Κιρόβσκι. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κιρόβσκι είναι πρώην ποδοσφαιριστής με θητεία μεταξύ άλλων στις Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ ο οποίος μετά από την απόσυρσή του δούλεψε στους Γκάλαξι.

Ο Κιρόβσκι ήταν αυτός που έτρεξε την υπόθεση της μεταγραφής του Ζλάταν στο Λος Άντζελες, θεωρείται εξαιρετικά ικανό στέλεχος και βρίσκεται ήδη στην Ιταλία όπου αναμένεται να πάρει θέση στο συμβούλιο της Μίλαν χωρίς προς το παρόν ο ρόλος που θα αναλάβει να είναι ξεκάθαρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK