Μιλιάζες: "Μου ζητούσαν με δάκρυα να μη φύγω"

Ο Μιλιάζες μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αποκάλυψε τις συγκινητικές στιγμές που έζησε.

Μιλιάζες: "Μου ζητούσαν με δάκρυα να μη φύγω"

Ο Πορτογάλος μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "Record" και αναφέρθηκε στα όσα θα του μείνουν αξέχαστα από το τελευταίο του βράδυ στο Ηράκλειο:

"Είχα ειδοποιήσει πριν από το παιχνίδι πως θα έφευγα. Και είναι παράξενο, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας μου ζήτησαν να βοηθήσω και ρώτησαν τον προπονητή αν ήθελε να με χρησιμοποιήσει. "Μόνο αν ήμουν βλάκας δεν θα σε έβαζα να παίξεις", μου είπε.

Του απάντησα πως θα σκοράρω δύο φορές... Στο τέλος μου παραπονέθηκε: "είπες δύο, όχι τρεις". Είναι αξέχαστο αυτό που συνέβη στο τέλος του παιχνιδιού, όταν ήρθαν όλοι, με αγκάλιασαν και με δάκρυα μου ζήτησαν να μην φύγω.

Δέχθηκα την πρόταση του Λεβαδειακού, γιατί όλοι στον σύλλογο με ήθελαν. Είχα προσφορές από την Πορτογαλία και την Κύπρο, ωστόσο δεν τις δέχτηκα.

Στην Πορτογαλία δυστυχώς θεωρείται μεγάλος ένας παίκτης στα 33 του, όμως την περασμένη σεζόν έπαιξα 42 παιχνίδια και φέτος έχω σκοράρει ήδη 5 φορές. Θέλω να παίξω μέχρι τα 40 μου αν αισθάνομαι καλά και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού είπε πως θα με αφήσει σε 6 χρόνια.

Ο Σα Πίντο αξίζει να προπονήσει μεγαλύτερο κλαμπ γιατί είναι γεννημένος νικητής και ο Βίτορ Περέιρα με την εμπειρία του θα οδηγήσει καλά τον Ολυμπιακό. Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ζητά μονάχα μια ευκαιρία...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK