Μίλησε με Βατσινά και παραμένει ο Ματζουράκης

Στοπ στην παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έβαλε ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τον Φανούρη Βατσινά, πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μίλησε με Βατσινά και παραμένει ο Ματζουράκης
Ο Έλληνας προπονητής, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΟΦΗ να του εγγυηθεί ότι δεν πρόκειται να συμβούν περιστατικά στο μέλλον, ανάλογα με αυτό της Κυριακής («απουσία» Εντόι), προκειμένου η ομάδα να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και να αισθάνονται οι παίκτες ότι ανήκουν σε ένα σύλλογο με επαγγελματικό αν μη τι άλλο περιβάλλον. Ο Βατσινάς αποδέχτηκε το αίτημα του Ματζουράκη και έτσι οι δύο άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να ασχοληθούν και με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για παίκτες που θα ενισχύσουν τον άξονα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, αμυντικού μέσου και επιθετικού.

Εξάλλου, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Γκάγκουλα και Όρος τις επόμενες μέρες, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να αποδεσμευτούν και να αναζητήσουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Στο μεταξύ, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του ΟΦΗ με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Δροσίδη και την αστυνομία, και έγινε συζήτηση για τα επεισόδια στο παιχνίδι της Κυριακής και τις ζημίες τις οποίες προκάλεσαν οι χούλιγκαν των δύο ομάδων. Ο Γιάννης Κουράκης ζήτησε να πληρωθούν οι ζημιές -οι οποίες από την μέχρι στιγμής αποτίμηση φτάνουν τις 100.000 ευρώ (αναμένεται να ανέβει κι άλλο ο λογαριασμός)- από τις ομάδες, με τον ΟΦΗ να είναι σύμφωνος στο αίτημα αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK