Μιλόγεβιτς για το Παρτιζάν-Ολυμπιακός: "Σαν να 'ναι ντέρμπι με Αστέρα"

Οι συνθήκες στο Βελιγράδι δεν θα είναι ευνοϊκές για τον Ολυμπιακό, εφόσον φυσικά η Παρτιζάν προκριθεί, όπως ανέφερε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σχολιάζοντας το ελληνοσερβικό σταύρωμα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι από τους πλέον κατάλληλος να σχολιάσουν το πιθανό ζευγάρωμα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια μάχη και, μολονότι χρίζει φαβορί τους Πρωταθλητές, προειδοποιεί, μέσω του Sport24 Radio 103.3 ότι " στο γήπεδο της θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχει φανατικό κόσμο και αυτοί θα κάνουν σα να παίζουν με τον Ερυθρό Αστέρα. Αν πιστεύουν στον Ολυμπιακό πως το έργο τους θα είναι εύκολο, θα έχουμε πρόβλημα γιατί λόγω της αδελφοποίησης των οπαδών θα μοιάζει με ντέρμπι στη Σερβία".

Ανέφερε επίσης ότι " το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό. Κακά τα ψέμματα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Οι Σέρβοι έχουν πείσμα και θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν. Η ομάδα της Παρτιζάν θέλει να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να εξασφαλίσει και τα χρήματα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν ήθελε πάντως τον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK