“Μύλος” με Χούντελααρ
Η ήττα φέρνει γκρίνια, ωστόσο στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης συμβαίνει το... αντίθετο. Η έβδομη σερί νίκη προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα, αφού η επιλογή του Ραούλ στη θέση του βασικού προωθημένου στην ενδεκάδα αντί του Κλάας Γιαν Χούντελααρ έδωσε τροφή για σενάρια και συζητήσεις.
“Δεν μπορώ να αντέξω άλλο. Δεν με συμπεριέλαβαν ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον δεν παίζω ούτε στο πρωτάθλημα. Ο Χουάντε Ράμος δεν μου έχει εμπιστοσύνη. Θέλω να φύγω από τη Μαδρίτη. Δεν μπορώ να το ανεχτώ”, φέρεται να είπε ο 25χρονος διεθνής άσος.
Οι αντιδράσεις άμεσες, τόσο από τον σύλλογο που διέψευσε ότι υπάρχει κάποιο θέμα, όσο και από την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο μάνατζέρ του, Αρνολντ Ούστερφεϊρ, μίλησε στην ιστοσελίδα της έτερης μαδριλένικης αθλητικής εφημερίδας “Marca” και τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να παραμείνει στην Ισπανία.
Ακολούθως, ο Χούντελαρ μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα της “De Gelderlander” και προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: “Είναι κάπως περίεργο, επειδή δεν μίλησα σε κανένα δημοσιογράφο. Προφανώς και θα ήθελα να αγωνίζομαι περισσότερο από 15 λεπτά την εβδομάδα. Αυτό δεν είναι μυστικό. Δεν είναι ωραίο, αλλά η Ρεάλ κέρδισε τα τελευταία επτά παιχνίδια, ο Ραούλ που είναι το είδωλο της ομάδας, τα πηγαίνει καλά ως ‘φουνταριστός’ και εγώ χρειάζεται να είμαι υπομονετικός και να περιμένω την ευκαιρία μου, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό”.
Εχοντας αγωνιστεί μόλις σε 151 λεπτά από τη στιγμή που αποκτήθηκε έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον Αγιαξ (με το ποσό να αυξάνεται στα 27 εκατομμύρια εάν η Ρεάλ πετύχει τους στόχους της), ο Χούντελαρ ζητά περισσότερο χρόνο συμμετοχής: “Φυσικά και δεν θέλω να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, δεν θέλω να πω ότι επιθυμώ να πάω σε άλλον σύλλογο το καλοκαίρι, ακόμα κι αν παίξω λίγο και στους επόμενους μήνες. Αλλά ελπίζω να μην συμβεί αυτό”.