Μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το πρωί της Μ. Δευτέρας στην ιερά Μητρόπολη Νίκαιας και συμμετείχε στην διανομή συσσιτίων προς ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Πραξιτέλης Βούρος συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κα. Κατερίνα Μυλωνά, επισκέφθηκαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, όπου συμμετείχαν στη διανομή συσσιτίων στους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν το φιλανθρωπικό τους έργο, στέλνοντας το μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες εποχές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η προσπάθεια που κάνει η Ιερά Μητρόπολη, με την αμέριστη συμπαράσταση του Ολυμπιακού και φυσικά του Προέδρου, κ. Μαρινάκη, είναι τεράστια. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς! Χιλιάδες οικογένειες λαμβάνουν τη βοήθεια του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιου, με τον Ολυμπιακό μας να προσφέρει ένα σπουδαίο στήριγμα, σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Όπως κάθε χρόνο, όλο τον χρόνο, έτσι και το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου ανταπέδωσε (και συνεχίζει να ανταποδίδει καθημερινά) την τεράστια αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο. Οι δύο νεαροί άσοι της ομάδας μας μοίρασαν πάμπολλες σακούλες, γεμάτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Δεν έμειναν εκεί, όμως. Πολλά μικρά παιδιά ήταν γύρω τους και οι δύο ποδοσφαιριστές του Θρύλου τους έδωσαν πολλά δώρα και λαμπάδες! Τα παιδικά χαμόγελα ήταν ό.τι πολυτιμότερο είχαν να λάβουν οι δύο παίκτες, οι οποίοι δεν έκρυβαν τη χαρά τους!

Ο Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος μίλησε ξανά για τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ενώ έστειλε ένα θερμό ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη, για την τεράστια βοήθεια που εκείνος παρέχει στη Μητρόπολη. Χάρη σ’ αυτή, άλλωστε, το έργο της ενισχύεται ακόμη περισσότερο και γιγαντώνεται κατ’ αυτό τον τρόπο. Η κα. Μυλωνά εξήρε την προσπάθεια των ιερωμένων και του κ.κ. Αλέξιου, ευχήθηκε καλό Πάσχα και τόνισε ξανά πως ο κ. Μαρινάκης και ο σύσσωμος ο Ολυμπιακός, είναι και θα συνεχίσουν να είναι κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.

"Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κόσμος μας χρειάζεται. Και δεν το ξεχνάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα αυτά τα παιδικά χαμόγελα που αντίκρισα σήμερα εδώ, όταν όλα αυτά τα παιδάκια έπαιρναν τα δώρα τους. Αυτό που γίνεται εδώ είναι πραγματικά αξιέπαινο και οφείλουμε όλοι να το αντιγράψουμε, να το μιμηθούμε και να το συνεχίσουμε, με αμείωτο ρυθμό", ήταν η τοποθέτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Πραξιτέλης Βούρος, από την πλευρά του, τόνισε: "Ο Ολυμπιακός έχει ιερή υποχρέωση να επιστρέφει την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, με όποιον τρόπο μπορεί. Πρόθεση του Προέδρου μας είναι να προσφέρει, να στηρίξει και να βοηθήσει εκείνους που έχουν ανάγκη. Εύχομαι τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας σήμερα εδώ -και όχι μόνο σήμερα-, να βοηθήσουν πραγματικά τους συμπολίτες μας".