Μήνυμα στήριξης Τσάβες στον Γκάγκο

Ο Φερνάντο Γκάγκο σαν άλλος... Καραγκούνης συνέχισε να παίζει παρότι είχε υποστεί ρήξη χιαστών και κινδυνεύει να μείνει εκτός για 6-8 μήνες! Τι έγραψε ο Αντρές Τσάβες στο twitter για τον... κολλητό του.

Boca Juniors' midfielder Fernando Gago celebrates scoring against River Plate during an Argentina soccer league match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
gago chavez AP IMAGES

Δεν έφτανε στην Αργεντινή η νέα εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Περού αυτή τη φορά, ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Φερνάντο Γκάγκο για να... δέσει το γλυκό. Ο 31χρονος άσος της Μπόκα πέρασε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό στη θέση του Μπανέγκα, όμως πάτησε άσχημα και αντικαταστάθηκε από τον Πέρες.

Το κακό για τον Γκάγκο είναι πως συνέχισε για λίγα λεπτά παρότι σοβαρά τραυματίας, γεγονός που ίσως του κοστίσει άσχημα στη συνέχεια. Αυτό γιατί οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών, που θα τον αφήσουν εκτός για 6-8 μήνες!

Στο πλευρό του άσου της Αργεντινής ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπόκα και νυν επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντρές Τσάβες, ο οποίος έγραψε στο twitter:

"Καλέ μου φίλε μείνε δυνατόν και γρήγορα να επιστρέψεις". Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση από την κοινή τους πορεία στην Μπόκα.

AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK