Μήνυμα Τεν Κάτε για τίτλο

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν από το μεσημέρι της Δευτέρας (22/12) το εξαήμερο ρεπό που τους χορήγησε ο Χενκ τεν Κάτε για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Μήνυμα Τεν Κάτε για τίτλο
Ο Ολλανδός τεχνικός στην τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας το πρωί της Δευτέρας ζήτησε από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους για την ερχόμενη Δευτέρα.

Πέρα από τις ευχές έστειλε και ένα μήνυμα τίτλου με την ομιλία του. " Πιστεύω σε εσάς και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έκανα λάθη στον πρώτο γύρο, αλλά τώρα σας γνωρίζω καλύτερα και ως παίκτες και ως προσωπικότητες. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα στο δεύτερο γύρο ", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη (23/12), ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, και ο αντιπρόεδρος, Αντώνης Αντωνιάδης, θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των οργανωμένων μετά τα επεισόδια στο Ηράκλειο. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος σε αυτό το ζήτημα.

-Τη Δευτέρα ο Νίκος Πατέρας είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της ΠΑΕ στα γραφεία και βασικό αντικείμενο συζήτησης υπήρξε το μπάτζετ της εταιρείας.

Κώστας Αντωνίου έχει αναλάβει να "τρέξει" το μεταγραφικό κομμάτι, αλλά πρώτο μέλημα εξακολουθεί να αποτελεί η λύση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Σόουζα για να αδειάσει μια θέση μη κοινοτικού. Προτεραιότητες του "τριφυλλιού" αποτελούν η απόκτηση ενός αμυντικού και ενός αριστερού χαφ.



News 24/7

24MEDIA NETWORK