Μήνυμα των αρχηγών από το "PAO News"

Προεδρικές ντόπες προς τους αρχηγούς της ομάδας αλλά και τον Φλάβιο Κονσεϊσάο, μήνυμα των τελευταίων προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και παρουσίαση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού του γυμναστηρίου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας, έχει στο θεματολόγιό της η πρώτη εκπομπή "PAO News", που αντικαθιστά φέτος το "Green TV".

Μήνυμα των αρχηγών από το "PAO News"

Προεδρικές ντόπες προς τους αρχηγούς της ομάδας αλλά και τον Φλάβιο Κονσεϊσάο, μήνυμα των τελευταίων προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και παρουσίαση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού του γυμναστηρίου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας, έχει στο θεματολόγιό της η πρώτη εκπομπή "PAO News", που αντικαθιστά φέτος το "Green TV".

Στην πλατφόρμα της NOVA και το "Supersport 4" θα φιλοξενείται πλέον η νέα "πράσινη" εκπομπή που κάνει την παρθενική της εμφάνιση στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ θα επαναληφθεί και λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Skoda Ξάνθη.

Οι ιθύνοντες της εκπομπής εγκαταλείπουν το αποτυχημένο μοντέλο lifestyle της προηγουμένης περιόδου και επανέρχονται με αναλυτική εστίαση της αγωνιστική επικαιρότητα τόσο της ποδοσφαιρικής ομάδας, όσο και των υπολοίπων τμημάτων του "τριφυλλιού".

Στο πλαίσιο της πρώτης εκπομπής, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε αποσπάσματα της χθεσινής (Πέμπτη) ομιλίας του προέδρου της ΠΑΕ Αργύρη Μήτσου προς τους αρχηγούς της ομάδας, Γκούμα, Γκονζάλες και Μόρις, αλλά και τον Φλάβιο Κονσεϊσάο, καθώς και μήνυμα των τεσσάρων προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οργανωμένους και μη.

" Είμαστε μια καινούργια ομάδα, Το καλοκαίρι έγινε ανανέωση και ήρθαν νέοι παίκτες. Νομίζω ότι η ομάδα αυτή χρειάζεται πίστωση χρόνου. Φυσικό είναι ο κόσμος να ανησυχεί και να έχει κάποιες αμφιβολίες, αλλά το μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει εμείς οι παίκτες είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του" υποστηρίζει ο Γιάννης Γκούμας, ενώ ο Εζεκιέλ Γκονζάλες υπογράμμισε:

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι επέλεξε την αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη, την οποία απαρτίζουν οι: Γκαλίνοβιτς, Σιημητράς, Άντριτς, Μπίσκαν, Χαραλαμπίδης, Κονσεϊσάο, Δάρλας, Γκέκας, Γκονζάλες, Γκούμας, Κώτσιος, Λεοντίου, Μάντζιος, Μόρις, Νίλσον, Ολισαντέμπε, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Τόργκελε, Τζιόλης και Βόουτερ .

Οι Λουκάς Βύντρα και Άντε Σέριτς έμειναν εκτός λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Ανακοίνωση για εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα με την ΞΑΝΘΗ θα διατεθούν εισιτήρια το Σάββατο 26/11/2005, από τα εκδοτήρια:

Εκδοτήρια
Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4) 10:00’ – 14:00’
Είσοδος Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ) 14:00’ – 19:30’
Είσοδος Λ. Κύμης 14:00’ – 19:30’
Βορειοανατολική Είσοδος



" Σαν ένας εκ των αρχηγών, λέω ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές, υπάρχει μια πολύ δυνατή βάση και σε λίγο καιρό, αν είμαστε όλοι ενωμένοι, θα πάνε όλα καλά και θα έρθουν νίκες. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Η διοίκηση, ο κ. Βαρδινογιάννης, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες θέλουμε το καλύτερο για τον κόσμο. Είμαστε μια οικογένεια".

Ο Νασίφ Μόρις ζητάει την πίστη του κόσμου στο εγχείρημα: " Είμαστε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες. Χρειαζόμαστε χρόνο. Θέλουμε οι οπαδοί μας να μας εμπιστεύονται και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως έκαναν όλον αυτό τον καιρό", ενώ τέλος, ο Φλάβιο Κονσεϊσάο εκφράζει την ελπίδα ότι... " θα πάμε καλύτερα και όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας".

** Επίσης, υπάρχει και παρουσίαση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού του γυμναστηρίου από τον γυμναστή της ομάδας Ρότζερ Σπράι.


Μήτσου: " Αγωνιστές παντού"

Μετά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αργύρης Μήτσου έστειλε το δικό του μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσω των αρχηγών, στους οποίους μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στην Παιανία.

" Πρώτα από όλα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα με την Ουντινέζε. Εκεί έχουμε ένα καλό και ένα κακό. Το άσχημο είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι όπως το χάσαμε. Το καλό είναι ότι η ομάδα έδειξε έναν χαρακτήρα με τον τρόπο που αγωνίστηκε, το πάθος που έδειξε, ευχαρίστησε τον κόσμο, ακόμα και αν χάσαμε τον αγώνα, ευχαρίστησε τους πάντες. Και η διοίκηση και οι φίλαθλοι δεν νομίζω ότι έχουν κανένα παράπονο από την προσπάθεια που καταβάλατε", ήταν τα πρώτα λόγια του Αργύρη Μήτσου και συνέχισε:

Προς τους προέδρους των ΠΑΕ Β΄ και Γ΄ Εθνικής απεστάλη η ακόλουθη επιστολή:

" Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δια της παρούσης θέλουμε να θέσουμε υπ΄όψιν σας ότι οι 11 ομάδες οι οποίες κατά την ΓΣ της Α’ Εθνικής την Δευτέρα 21/11/2005 αποφασίσαμε να διερευνήσουμε την δυνατότητα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής από ένα νέο φορέα, συστήσαμε επιτροπή με σκοπό την εξέταση όλων των παραμέτρών μίας τέτοιας δυνατότητας.
Η επιτροπή θα μελετήσει όλα τα θεσμικά, οργανωτικά και οικονομικά δεδομένα και θα δημοσιοποιήσει τις τελικές της προτάσεις στις αρχές του νέου έτους.
Η προσπάθεια μας έχει στόχο την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον εξορθολογισμό απαρχαιωμένων πρακτικών διοίκησης, τη λύση χρονιζόντων προβλημάτων και την δημιουργία νέων προοπτικών ανάπτυξης.
Στα πλαίσια αυτά έχουμε δεσμευτεί στην ουσιαστική, άμεση και μακροπρόθεσμη στήριξη της Β΄Εθνικής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με τρόπο διάφανο και δίκαιο.
Είμαστε βέβαιοί ότι θα προχωρήσουμε μαζί με όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν την πρόοδο του



".

" Αυτό πρέπει να το μεταφέρετε και στους άλλους παίκτες, για αυτό σας κάλεσα εδώ. Επίσης, μετά από αυτό το παιχνίδι, το μήνυμα που πρέπει να πάρουν οι πάντες στον ΠΑΟ, είναι ότι αυτή η αγωνιστικότητα στον αγώνα με την Ουντινέζε πρέπει να είναι η ίδια σε κάθε αγώνα.

Είτε παίζουμε με τον Εργοτέλη είτε παίζουμε με οποιαδήποτε ομάδα, πρέπει να δείχνουμε από το 1ο ως το 90ό λεπτό την ίδια αγωνιστικότητα. Αυτό το μήνυμα εσείς οι αρχηγοί έχετε υποχρέωση να το περάσετε στους άλλους παίκτες. Δεν πρέπει ας πούμε στα παιχνίδια να μπαίνουμε χαλαρά, να αφήνουμε να περνάει ο χρόνος, είναι εναντίον μας αυτό που κάναμε. Έχουμε αυτήν την υποχρέωση".

Το επόμενο κεφάλαιο στην ομιλία του "πράσινου" προέδρου είχε να κάνει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την υποστήριξή του στην ομάδα: " Το άλλο που θα ήθελα πραγματικά να πείτε και στους άλλους παίκτες, είναι ότι με την απόδοση σας και με αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς, όπως δείξατε με την Ουντινέζε, που δείξατε ποιες είναι οι δυνατότητες του ΠΑΟ, ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα, είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσετε τους φιλάθλους μας, που το έδειξαν με την Ουντινέζε. Παρά την πικρία της ήττας σας χειροκρότησαν, σας συμπαραστάθηκαν και με την προσέλευση τους, κάτω από αυτές τις συνθήκες 35.000 κόσμος ήρθαν και φώναζαν από το 1ο λεπτό ως το τελευταίο.

Αυτούς τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Τους οφείλουμε κάτι, τους οφείλουμε ένα δώρο και αυτό το δώρο πρέπει να τους δώσουμε. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας, από εμένα μέχρι τον τελευταίο εδώ στον ΠΑΟ, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που τους είδατε σε αυτόν τον αγώνα, τη συμπαράσταση και την βοήθεια που σας έδειξε. Αυτά, δεν ήθελα τίποτα άλλο να σας πω. Εμείς στη διοίκηση είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αγωνιστήκατε, βεβαίως, έχουμε πικρία για το αποτέλεσμα. Μπορεί μερικοί να λένε ότι κατεβάσαμε τον πήχη σαν ομάδα και είναι οι απαιτήσεις μικρές. Ούτε πήχη κατεβάσαμε ούτε τίποτα. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και η ατυχία. Όταν παίζεις καλά μπορεί να κερδίσεις, να έρθεις ισόπαλος, μπορεί και να χάσεις και τον αγώνα. Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που παίζουν ρόλο".

Η κουβέντα έκλεισε μ’ έναν σύντομο διάλογο, με τον Γκονζάλες να παίρνει τον λόγο και να υπογραμμίζει: " Με την Ουντινέζε παίξαμε καλά, αλλά είχαμε κακή τύχη για 2 λεπτά και χάσαμε το παιχνίδι".

" Πρέπει να φέρουμε στο γήπεδο τους φιλάθλους μας και να τους κρατήσουμε κοντά μας", πρόσθεσε ο Α. Μήτσου, με τον Μόρις να προσθέτει:
" Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα".
" Ναι, αυτός είναι ο στόχος μας: το πρωτάθλημα. Να σκεφτόμαστε όλοι ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει από το παιχνίδι με την Ξάνθη και πρέπει όλοι να δίνουμε το 100%", κατέληξε ο κ. Μήτσου.

" Αν δεν μπαίνουμε, να καθαρίσουμε αυτά που λέμε εύκολα παιχνίδια από νωρίς, κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και χαλάμε την εικόνα μας", είπε ο Γιάννης Γκούμας και μ’ αυτό συμφώνησαν όλοι, χωρίς βεβαίως στην παραπάνω κατηγορία να κατατάσσουν την Skoda Ξάνθη, που κάθε άλλο παρά εύκολο θύμα φαντάζει το απόγευμα του Σαββάτου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK