Μήπως έφτασε το τέλος για τον Γκουρκίφ;

Ο άλλοτε νέος... Ζιντάν, το παιδί-θαύμα που μοσχοπουλήθηκε στη Μίλαν όντας 20 ετών, είναι ξανά ξεκρέμαστος.

Rennes' Yoann Gourcuff looks on after falling during their French League One soccer match against Lyon, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Γιοάν Γκουρκίφ AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Στις 11 Ιουλίου κλείνει τα 32 του. Μεγάλο δεν τον λες για μια τελευταία περατζάδα. Χιλιοταλαιπωρημένο όμως σίγουρα. Και αυτό είναι το πρόβλημα για τον υπεταλαντούχο κάποτε Γιοάν Γκουρκίφ, ο οποίος ξέμεινε από ομάδα μετά την απόφαση της Ρεν να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αν και έχασαν τον Σάνιν Πρίτσιτς, έναν παίκτη εξίσου δαντελένιο που μετέφερε καλά την μπάλα μπροστά, οι επιτελείς της ομάδας από τη Βρετάνη επέλεξαν να μην κρατήσουν έναν άλλον που θα μπορούσε να κάνει καλά αυτή τη δουλειά.

Ούτως ή άλλως από το 2015 που επέστρεψε στη Ρεν, ο Γκουρκίφ έπαιξε μόνο 53 ματς βγάζοντας διαρκώς προβλήματα, κυρίως μυικά, αφού το σώμα του δεν άντεχε την καταπόνηση. Σπάνιες ήταν μάλιστα οι φορές που έβγαζε τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας. Τον προστάτευαν. Αλλά ως πότε;

Το ερώτημα είναι ποια ομάδα θα τον εμπιστευτεί πλέον. Αν είναι πάντως να καταλήξει στα πολύ χαμηλά, δεν το έχει σε τίποτα να πει το "αντίο"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK