Μιραλάς: “Υπομονή μέχρι να βρούμε τη φόρμα”
Υπομονή συνέστησε ο Κέβιν Μιραλάς από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του θα ξαναβρεί τη φόρμα της.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ, ο Βέλγος επιθετικός αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος και οι “ερυθρόλευκοι”.
“Χρειάζεται υπομονή για να βρούμε τη φόρμα. Έχουμε να παίξουμε 4 μήνες επίσημο ματς. Θεωρώ πως θα πάμε καλά και φέτος. Θέλω το καλύτερο για τον εαυτό μου και την ομάδα μου”, είπε αρχικά ο Μιραλάς.
Στη συνέχεια μίλησε για τη διαφορά απόδοσής του σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ: “Στα Γιάννενα το ματς ήταν δύσκολο, αλλά εντός έδρας νιώθω σαν στο σπίτι μου και πάντα παίζω καλύτερα. Στο φιλικό με την Ίντερ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να σκοράρω”.
Ερωτηθείς τέλος για το επεισόδιο με τον Γκοκχάν Ζαν, απάντησε: “Δεν τρέχει κάτι. Ήταν δυνατό το ματς, υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά συμβαίνουν αυτά”.