"Το πάλεψε ο Μαρινάκης, το μπλόκαρε η Έβερτον"

Ο αγαπημένος Κέβιν των φίλων του Ολυμπιακού με δήλωσή του από το Βέλγιο ξεκαθαρίζει τα πάντα: Για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ώστε να γυρίσει “σπίτι” του, κατηγορεί ευθέως την Έβερτον και δίνει υπόσχεση στους φίλους για “επιστροφή αργά ή γρήγορα”.

"Το πάλεψε ο Μαρινάκης, το μπλόκαρε η Έβερτον"
mirallas marinakis

Η Έβερτον δεν επέτρεψε σε Μιραλάς και Ολυμπιακό να ενωθούν ξανά, αλλά ο Κέβιν Μιραλάς με δήλωσή του από το Βέλγιο ξεκαθαρίζει πως "αργά ή γρήγορα θα γυρίσω"!

Αποκάλυψε τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από τον ίδιο, αλλά και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το σχετικό ρεπορτάζ τουContra.gr,ενώ κατηγορεί ευθέως την Έβερτον, στην οποία εξακολουθεί να ανήκει ότι έκανε τα πάντα για να “σαμποτάρει” τη μεγάλη επιστροφή στον Πειραιά.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι ήθελε σαν τρελός να γυρίσει στο “σπίτι” του όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αλλά...

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση "ανοικτής καρδιάς" του Κέβιν Μιραλάς για τον Ολυμπιακό:

“Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον Ολυμπιακό. Κάναμε όλοι ό,τι μπορούσαμε. Ο πρόεδρος (σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης) προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν δυνατό και ακόμα πιο πέρα! Αλλά η Έβερτον δεν ήθελε ούτε να ακούσει. Με μπλόκαραν!

Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν επέστρεψα σπίτι μου!

Εύχομαι ότι θα τα καταφέρω πολύ σύντομα να γυρίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Για τα εκατοντάδες μηνύματα που μου έστειλαν. Θέλω να ξέρουν ότι κι εγώ αγαπώ τον Ολυμπιακό όπως κι εκείνοι. Και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσω κοντά τους...”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK