Μήτρογλου: "Φεύγω από τη Φούλαμ"

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα και τόνισε πως η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στο Λονδίνο. Για προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία έκανε λόγο ο επιθετικός της Φούλαμ. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Μήτρογλου: "Φεύγω από τη Φούλαμ"

Ο Κώστας Μήτρογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική ιστοσελίδα "medyaspor", μίλησε για τη Φούλαμ, αλλά και το μέλλον. Ο Έλληνας φορ, όπως δήλωσε, θεωρεί λανθασμένη την απόφασή του να υπογράψει με το σύλλογο του Λονδίνου, ενώ η επόμενη σεζόν θα τον βρει σε άλλη ομάδα.

Μήτρογλου: "Φεύγω από τη Φούλαμ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Το να έρθω στη Φούλαμ ήταν η χειρότερη απόφαση της καριέρας μου. Την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι στην ομάδα", τα λόγια του Μήτρογλου, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έχει προτάσεις τόσο από την Τουρκία, όπως γράφεται εδώ και καιρό, αλλά και από την Ελλάδα: "Έχω προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία, αλλά δεν θέλω να γυρίσω πάλι στην Ελλάδα. Θέλω να παίξω στο Champions League και αυτό θα κρίνει την απόφασή μου για τη νέα μου ομάδα".

Μετά κι από αυτές τις δηλώσεις του Κώστα Μήτρογλου, οι Τούρκοι, φαίνεται να συνδέουν το όνομά του με τη Γαλατάσαράι όπου αδειάζει η θέση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, με την τουρκική ομάδα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Διαβάστε ακόμη:

Ενδιαφέρον Γαλατάσαραϊ για Μήτρογλου

Ο Σάρατε πρόλαβε τον... Μήτρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ