Μήτρογλου: "Με έβριζε όλο το γήπεδο, αλλά δεν επηρεάστηκα"

O Κώστας Μήτρογλου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα και υποστήριξε ότι δεν επηρεάστηκε από τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

Μήτρογλου: "Με έβριζε όλο το γήπεδο, αλλά δεν επηρεάστηκα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο περιοδικό "Sporty" που κυκλοφορεί την Παρασκευή:

"Είναι γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό με έβριζε όλο το γήπεδο. Όμως αν παίζεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αφήνεις αυτές τις αντιδράσεις να σε επηρεάζουν, είσαι αδύναμος.

Πάντα κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα που δεχόμουν την κριτική είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν.

Το συμπέρασμα ωστόσο που έβγαλα από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο δεν πρέπει να περιμένεις τη βοήθεια κανενός. Ό,τι έχεις να αποδείξεις πρέπει να το αποδείξεις μόνος σου".

Για το γεγονός ότι πλέον έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ στην Ελλάδα, τόνισε: "Το γκολ είναι η δουλειά μου. Ποτέ δεν κάθισα να μετρήσω πόσα έχω πετύχει ούτε κοίταξα αν πλησιάζω κάποιο ρεκόρ. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα μου και μόνο αυτό έχω στο μυαλό κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ