Μήτρογλου στο Contra.gr: "Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε"

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε στο Contra.gr λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα και εξέφρασε την πικρία του για τον αποκλεισμό της Ελλάδας, τονίζοντας τη μεγάλη επιθυμία των διεθνών για πρόκριση.

Μήτρογλου στο Contra.gr: "Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε"

Αποστολή Βραζιλία - Γιάννης Ντάλλας

Ο Έλληνας επιθετικός υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς χάθηκε η ευκαιρία στο 120', η οποία αν κατέληγε γκολ θα έστελνε την ομάδα μας στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι πολύ μεγάλη η πίκρα. Θέλαμε πολύ να περάσουμε, ήμασταν πολύ άτυχοι, είχαμε ευκαιρίες και στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ, και για τον προπονητή μας. Συνεχίζουμε τώρα...", σχολίασε αρχικά.

Η ευκαιρία που έχασε ο Κώστας Μήτρογλου στο 120', στάθηκε αφορμή για σχολιασμό, αφού η Εθνική έφτασε μια "ανάσα" από το 2-1 και την πρόκριση στην 8άδα. Ο Έλληνας φορ που πρωταγωνίστησε στη φάση, δεν ήθελε ούτε να τη θυμάται και αρκέστηκε να τονίσει: "Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε όλοι μας".

Για τις εμπειρίες που πήρε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: "Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά, απλά θέλαμε να πολύ να περάσουμε, γιατί μπορούσαμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι είναι η πιο δύσκολη βραδιά της καριέρας μου".

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ."

Διαβάστε ακόμα

Σχόλιο Σταύρος Καραΐνδρος: Ακόμα και γι' αυτό που ζήσαμε, σας ευχαριστώ

Σχόλιο Κώστας Κεφαλογιάννης: Έτσι κι ας πονάει...

Photostory από την αναμέτρηση

Κόστα Ρίκα - Ελλάδα 5-3 πεν (1-1) (VIDEO)

Τα δάκρυα του Γκέκα (VIDEO)

Ο Γκέκας είχε χάσει και το προηγούμενο πέναλτι (VIDEO)

Τα δάκρυα του Γκέκα (VIDEO)

Ο διεθνής Τύπος για τον αποκλεισμό της Ελλάδας

Μηνύματα σε social media για το ματς με την Κόστα Ρίκα

Σάντος: "Ημέρα θλίψης για εμάς"

Καραγκούνης: "Τεράστιες εμπειρίες, ανάλογες πορείες στο μέλλον"

News 24/7

24MEDIA NETWORK