Μίτσελ: "Αιφνιδιάστηκα"

Σε ποδοσφαιρική εκπομπή του ραδιοσταθμού Cadena SER φιλοξενήθηκε ο Μίτσελ λίγο μετά το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε αιφνιδιασμένος με ό,τι συνέβη, αλλά μίλησε με σεβασμό για όσους συνεργάστηκε τα δύο χρόνια που έμεινε στον Πειραιά.

Μίτσελ: "Αιφνιδιάστηκα"
INTIME SPORTS

Μεταξύ άλλων ο πρώην τεχνικός των "ερυθρολεύκων" δήλωσε: " Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν σε καλή βαθμολογική θέση. Γι' αυτό και αιφνιδιάστηκα".

" Κρατάω τα καλά από την ομάδα και όσα πέρασα. Τίποτα δεν υπάρχει από πίσω. Ο Αφελάι ήρθε μετά από δική μου εισήγηση, αλλά όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες δεν είχαν ιδανική συμπεριφορά. Με τον Καρεμπέ έχω μια πολύ καλή σχέση. Βλεπόμαστε λίγο και αναρωτιέμαι πώς ειπώθηκαν όλα αυτά. Είναι ψέμα ότι δεν τα πηγαίναμε καλά".

" Απόλαυσα με ό,τι έκανα και έλαβα αγάπη. Ευχαριστώ τον Κοβάσεβιτς που πρώτος μού έδωσε την ευκαιρία. Μόνο καλά λόγια έχω. Ναι ήταν έκπληξη για εμένα, αλλά παραμένει χαρούμενος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τις αντιδράσεις του κόσμου, των παικτών, σε όλη τη διαδρομή. Δεν έγινα μόνο γνωστός, αναγνωρίστηκα. Αντιλαμβανόμενοι τη νοοτροπία των Ελλήνων, θα το δεχθούμε καλύτερα".

" Επαναλαμβάνω ότι αιφνιδιάστηκα. Τώρα έχω πολλά πράγματα να τακτοποιήσω προτού επιστρέψω στην Ισπανία. Υπάρχει πλέον χρόνος να περάσω με την οικογένειά μου. Θέλω το όνομά μου ν' ακουστεί όπως στο Champions League. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε πολύ και είμαι περήφανος".

Διαβάστε ακόμη:

Τσάρλυ: Ο Καρεμπέ "έδιωξε" τον Μίτσελ

Ρεπορτάζ: Έρχεται για 1,5 χρόνο ο Περέιρα με "δώρα" από Μαρινάκη

Στον Ολυμπιακό ο Βίτορ Περέιρα

Ανάλυση από Πορτογαλία: Ο Περέιρα δεν είναι Ζαρντίμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK