Μίτσελ: "Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου"

Ο Μίτσελ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός τον Μίτσελ μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Το έγραψε ο ίδιος στο αντίο του.

Μίτσελ: "Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου"

" Φεύγω από του Ρέντη για τελευταία φορά. Μόλις αποχαιρέτησα τους ποδοσφαιριστές μου και τους υπαλλήλους του συλλόγου που με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια. Ήταν αδύνατο να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Θα μου λείψετε πολύ.

Το ποδόσφαιρο δεν σε προειδοποιεί ποτέ έρχεσαι και πότε φεύγεις. Επιστρέφω σπίτι, αλλά ένα κομμάτι μου μένει εδώ. Ήμουν χαρούμενος εδώ και παίρνω μαζί μου σπουδαίες αναμνήσεις. Η πρώτη από αυτές για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που μ' εμπιστεύτηκε και μ' έφερε να προπονήσω τον Ολυμπιακό. Αλησμόνητος.

Φεύγω εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, από αυτήν την εκπληκτική ΠΟΛΗ και αυτήν τη ΧΩΡΑ που μου συμπεριφέρθηκε σαν ακόμη ένας (σ.σ Έλληνας). Ευγνώμων για όλη τη στήριξη των ανθρώπων που γνώρισα και έκαναν τη ζωή μου στον Πειραιά ευκολότερη. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την ανάμνηση των φιλάθλων και τα βράδια στο Καραϊσκάκης που έσπρωχναν τους παίκτες στις νίκες με όλη τους την καρδιά. Τα πόδια μου κινούνται στους ρυθμούς των τραγουδιών τους. Καθημερινά.

Εκείνους που χθες ενώ έπινα καφέ δίπλα στο σπίτι μου και συζητούσα με τη γυναίκα μου στάθηκαν όρθιοι και με χειροκρότησαν δεν θα τους ξεχάσω ποτέ επίσης. Όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ, από την άλλη, όλους εκείνους που δούλεψαν και με στήριξαν για να μην μου λείψει η οικογένειά μου.

Εδώ μένετε με την καρδιά μου. Θα ήταν μακριά η λίστα που δεν έχει τέλος. Η Στέλλα, ο Ρομπέρτο, η Ελβίρα, η Μαρίνα, οι υπάλληλοι του συλλόγου και τα μέλη του σταφ, τα στελέχη της ΠΑΕ και του Ρέντη:όλοι έχουν την ευγνωμοσύνη μου. Και φυσικά ο αιώνιος Κούλης Δουρέκας, του οποίου η εμψύχωση και στήριξη πέτυχε σημαντικά γκολ.

Και όλους αυτούς που με δίδαξαν πώς να αγαπώ ένα σύλλογο. Τελείωσε αλλά δεν θα ξεχάσω τίποτα. Πάντα μπροστά με τον Θρύλο.

Πάμε Θρύλος, πάμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK