Μίτσελ: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές"

Ο Μίτσελ γνωστοποίησε για άλλη μία φορά ότι δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

Μίτσελ: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές"

Αναλυτικά τόνισε: "Κρατώ τη νίκη. Αυτή μας μένει μόνο. Δεν χρειάζεται να είμαστε πολύ θυμωμένοι με το παιχνίδι της ομάδας μας, το οποίο λογικά και όπως είδατε δεν ήταν πολύ καλό. Είμαστε μαθημένοι σε άλλα πράγματα οπότε αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Σε πολλές στιγμές του αγώνα ήμασταν πολύ κατώτεροι ως προς την συνέχεια, την συνέπεια και την απόδοσή μας.

Η ομάδα δεν έχει σταματήσει να κάνει προόδου. Όταν την ανέλαβα ήταν ήδη πρωταθλήτρια. Κέρδισε το Κύπελλο με μεγάλη προσπάθεια. Αυτήν την στιγμή έχει διαφορά 10 βαθμών στο πρωτάθλημα και είναι στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Υπάρχει μία διαφορά του τότε σε σχέση με τώρα. Πέρυσι η ομάδα μπορεί να ήταν ευχαριστημένη με μία νίκη. Τώρα μετά από ένα τέτοιο ματς βλέπω πως παρά τη νίκη η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένοι.

Πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή διαφορά αυτή που έχουμε. Θα μας άρεσε πολύ από την αρχή της σεζόν να την είχαμε τώρα. Υπάρχει και η μαθηματική αλήθεια που δείχνει πως η διαφορά είναι μεγάλη. Επίσης υπάρχει μία διαφορά που δείχνει την δύναμη της ομάδας μας, η οποία μας αρέσει πολύ. Για τους διαιτητές όσες φορές και εάν με ρωτήσετε δεν θα πω ποτέ κάτι. Δεν μπορώ ποτέ να φανταστώ έναν διαιτητή να μιλάει για τη δική μου δουλειά.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δεχθεί καμία πρόσκληση από τον πρόεδρο για να συναντηθούμε. Όχι δεν θα γίνουν μεταγραφές. Για μεταγραφές έχουμε πει πως δεν θα κάνουμε. Εύχομαι να μην χάσουμε κανέναν. Μέχρι στιγμής απ' όσο ξέρω κανείς δεν φεύγει. Γνωρίζουμε πως μεταβάλλεται γρήγορα η αγορά του Δεκεμβρίου και του Αυγούστου. Δεν θα επιτρέψουμε όμως στον βαθμό που μπορούμε στην αποδυνάμωση της ομάδας. Όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε 27 παίκτες. Όλοι θέλουν να παίζουν περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK