Μίτσελ: "Δεν ξέρω πώς θα φαινόταν στον Ολυμπιακό, εάν αναλάμβανα την Ελλάδα"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό ραδιόφωνο, ο Μίτσελ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Γιώργο Καραγκούνη προκειμένου να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας, όμως κάτι τέτοιο όπως τόνισε, είναι δύσκολο να συμβεί λόγω Ολυμπιακού. Τι σχολίασε για την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μίτσελ: "Δεν ξέρω πώς θα φαινόταν στον Ολυμπιακό, εάν αναλάμβανα την Ελλάδα"

"Ο Καραγκούνης μου πρόσεφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί" ήταν το σχόλιο του Μίτσελ στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό"Cope", ενώ πρόσθεσε: "Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό".

Για την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το 'Podemos'. Όπως δεν έχει σχέση αυτό που ζουν εκεί με αυτό που συμβαίνει εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τη σκληρή πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι 30 ετών που επαναστατούν. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη".

Για τον Ολυμπιακό

"Ένιωθα πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την αποχώρησή μου γιατί είναι συνηθισμένοι στις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός είχε μπάτζετ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι μια καλή ομάδα και αν ξεπεράσει τις δυσκολίες μπορεί να κάνει πολλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK