ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ: “Με την ίδια ένταση στη ρεβάνς”

Προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ο Μίτσελ παρά το 1-0 του Ολυμπιακού στα Γιάννινα.

Μίτσελ: “Με την ίδια ένταση στη ρεβάνς”

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε μετά τη νίκη των “ερυθρόλευκων” στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου: ” Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος επηρέασε την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν πιο δύσκολο να ισορροπήσουν παρά να δώσουν πάσες. Οι παίκτες πάντως έδωσαν πολλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο, αν και δεν είναι εύκολο.

Ακόμη και αν είχαμε νικήσει με περισσότερα γκολ, θα έλεγα ότι δεν έχει κριθεί. Δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε ένα αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση στη ρεβάνς. Η υπερβολική σιγουριά θα ήταν το πρώτο βήμα για τον αποκλεισμό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μία ομάδα που ήταν αποφασισμένη να δώσει πολλά. Αν και είχε νέους παίκτες στην ενδεκάδα, δεν άλλαξε το σύστημά της“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK