Μίτσελ: "Ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί η Μαρσέιγ"

Ο Βινσέν Λαμπρούν μπορεί να αποτελεί παρελθόν από την προεδρία της Μαρσέιγ, όμως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βλέπει ακόμα... εφιάλτες από τη συμπεριφορά που συνάντησε. Τον έβαλαν... τιμωρία για να μην τον πληρώσουν!

Μίτσελ: "Ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί η Μαρσέιγ"
michel

Ούτε ένα χρόνο δεν κράτησε η συνεργασία του Μίτσελ με την Μαρσέιγ. Στις 19 Απριλίου ο πρώην τεχνικός των ερυθρόλευκων αποχώρησε, με την κερκίδα μάλιστα σε πολλά παιχνίδι να ζητά την απομάκρυνση του!

Αρκετούς μήνες αργότερα ο Ισπανός άνοιξε το στόμα του και έκανε τρομερές αποκαλύψεις, χαρακτηρίζοντας την Μαρσέιγ τη χειρότερη εμπειρία του στους πάγκους.

"Είναι μία ομάδα με πολλά προβλήματα λόγω του πρώην πρόεδρου της, ο οποίος είναι μπλεγμένος σε... περίεργες καταστάσεις", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η Μαρσέιγ είναι το χειρότερο έχει συμβεί στην καριέρα μου και για αυτό ευθύνεται αυτός (Βινσέν Λαμπρούν). Ευτυχώς πλέον αποτελεί παρελθόν".

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος: "Έκαναν καταγγελία το συμβόλαιο μου για "κακή συμπεριφορά". Με τιμώρησαν με δέκα πόντους γιατί έδωσα ένα ρεπό στους παίκτες και δεν πήγαινα στις συνεντεύξεις Τύπου με τη στολή της ομάδας. Ίσως έτσι θέλησαν να γλιτώσουν κάτι ενόψει της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό.

Το συμβόλαιο μου όμως είναι ισχυρό και αυτό γιατί στην Γαλλία υπογράφουν διετείς συμφωνίες βάσει νόμου με εξασφαλισμένα χρήματα".

Οι δυο πλευρές αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Μίτσελ: "Ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί η Μαρσέιγ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK