ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές: “Δουλειά και βελτίωση”

Δουλειά για να έρθει η βελτίωση ζήτησε ο Μίτσελ από τους ποδοσφαιριστές. "Θέλω να προοδεύσουμε, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός στην πρώτη του προπόνηση. "Αυτός έχει τα κλειδιά, αυτός είναι το αφεντικό", ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές: “Δουλειά και βελτίωση”

Δουλειά για να έρθει η βελτίωση και το καλύτερο ποδόσφαιρο ζήτησε ο Μίτσελ από τους παίκτες στην πρώτη του προπόνηση.

Αφού πρώτα τους συγκέντρωσε και τους ανέλυσε βήμα-βήμα τι θα κάνει στην προπόνηση (κάτι που έκανε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε), στη συνέχεια τους μίλησε, τους ξεκαθάρισε τη ζητά και έπειτα αφοσιώθηκε στην προπόνηση, η οποία έχει μπόλικη ένταση, με τον Ισπανό να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

“Πρέπει να δουλέψουμε καλά, να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και να προοδεύσουμε. Θέλω να γινόμαστε καλύτεροι”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές και πρόσθεσε:

“Ετσι κι αλλιώς γνωρίζετε τους στόχους της ομάδας. Πρωτάθλημα, Κύπεπλο και καλή πορεία στην Ευρώπη. Μαζί με τα αποτελέσματα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK