Μιχαλαριάς: “Να μείνουμε στην Λεωφόρο”
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη ότι επιθυμία της νέας διοίκησης είναι η παραμονή της ομάδας στη "Λεωφόρο", ενώ ξεκαθάρισε ότι σύντομα θα υπογραφεί η συμφωνία με την ΠΑΕ για την χρήση του γηπέδου.
“Έχουμε κάνει συναντήσεις με την ΠΑΕ και σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση για την Λεωφόρο, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος ν’ αναφερθούμε σε ποσά, αλλά σίγουρα και αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει το πλάνο μας για τον Ερασιτέχνη”.
“Όσον αφορά το κομμάτι της Διπλής Ανάπλασης, η θέση μας είναι ο Παναθηναϊκός να μην φύγει από την ιστορική του έδρα και η επιθυμία μας είναι το νέο γήπεδο να γίνει στην Λεωφόρο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στον χώρο μας, σεβόμενοι πάντα τις ασφαλιστικές δικλείδες που υπάρχουν”, τόνισε χαρακτηριστικά.