Μνημονιακός Άρης, τον... φορολόγησε διπλά ο Τσίπρας

Ο Άρης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή των εορτών κάπως... βαρύς με αποτέλεσμα να χάσει 2-0 από την Καλλιθέα στο ντεμπούτο του Νίκου Κουρμπανά στο Ελ Πάσο. "Χρυσός" σκόρερ για τους γηπεδούχους ο... Τσίπρας

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÑÇÓ
djebour EUROKINISSI SPORTS

Δεν μπήκε καλά το 2017 για τον Άρη, αφού στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για την Stoiximan.gr Football League, γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Καλλιθέα μακριά από την Θεσσαλονίκη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Μιλούνοβιτς ( που είχε δοκάρι στο 47'), όμως σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και δημιούργησαν καλές στιγμές.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ανδρέας Τσίπρας, ο οποίος κέρασε δυο... μνημόνια τον Άρη στο 66ο και το 77ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Καλλιθέα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, όμως οι παίκτες της ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Τέλος ο Ραφίκ Τζιμπούρ ( που φάνηκε να έχει κάποια παραπανίσια κιλά) πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης, όμως σωστά ακυρώθηκε γιατί βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος (36′ λ.τρ. Τοπάλι), Συριόπουλος, Πάτας, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Μπέλης, Κρεββατάς (75′ Μάκο), Σταματάκος, Σμυρλής.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης (74′ Ντούνης), Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ανάκογλου, Ίλιτς (61′ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46′ Τζιμπούρ).

Σκόρερ: Τσίπρας (66', 77')

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ της αναμέτρησης.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Μνημονιακός Άρης, τον... φορολόγησε διπλά ο Τσίπρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK