Μοδέστο: "Δεν σέβονται τον Σισέ..."

Ξεκάθαρη θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ζήτησε από τον Τζιμπρίλ Σισέ να αποσυρθεί από τη διαμάχη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε ο Φρανσουά Μοδέστο.

Μοδέστο: "Δεν σέβονται τον Σισέ..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον έφεραν να έχει επισκεφτεί τον Τζιμπρίλ Σισέ (μετά την επίσκεψη του συμπατριώτη του στην Αθήνα) για να του ζητήσει να λάβει τέλος η δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού θέλησε να πάρει θέση.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέσησή του:

"Φυσικά και πήγα στο ξενοδοχείο του Τζιμπρίλ Σισέ, δημόσια, για να τον δω, αφού είναι φίλος μου. Έπαιξα δύο χρόνια μαζί του και ήμουν ο πρώτος, στον οποίο τηλεφώνησε, όταν ήρθε στην Αθήνα. Σεβαστείτε εμένα, τον Τζιμπρίλ και τη φιλία μας.

Ως φίλος του είπα να σταματήσει να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια να τον εκμεταλλευτούν, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Αυτό το περιβάλλον, το οποίο δημιουργεί όλα αυτά, δεν σέβεται τον Σισέ.

Έπαιξα 20 χρόνια ποδόσφαιρο και δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα. Να μην ξαναχρησιμοποιήσουν το όνομά μου και το όνομα του Ολυμπιακού αλλιώς θα ακολουθήσω τη νομική οδό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK