Μοϊκάνα τέλος για θρησκευτικούς λόγους!

Ο πρώην επιθετικός της Σάντερλαντ, Ασαμόα Τζιάν, βρέθηκε ένοχος εξαιτίας του μαλλιού του, το οποίο αντιβαίνει στις αρχές του Ισλαμισμού.

Μοϊκάνα τέλος για θρησκευτικούς λόγους!

Ο Ασαμόα Τζιάν είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, λόγω του περάσματος του από την Ουντινέζε (2003-2008), τη Ρεν (2008-2010) και τη Σάντερλαντ (2010-2012). Ο Γκανέζος επιθετικός βγάζει πλέον το ψωμί του στην Αραβική Λίγκα, στην Αλ Αχλί.

Ο 31χρονος λοιπόν, πέρα από την κατιούσα που φαίνεται να παίρνει η καριέρα του, είναι ένας από τους 46 παίκτες που έχουν παραβεί τους κανόνες της Αραβικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, για μη αποδεκτά ... κουρέματα.

Ο Τζιάν προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της μοικάνας του, στο πρόσφατο κύπελλο Αφρικής, όπου εκπροσωπούσε την Γκάνα ως αρχηγός. Για την ιστορία, η Γκάνα, έχασε από τους μετέπειτα νικητές Καμερουνέζους με 2-0 στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός που βρίσκεται ως δανεικός στην Αλ Αχλί από την Σανγκάη SIPG, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Ρέντινγκ τον περασμένο Σεπτέμβριο, καλείται να αλλάξει σύντομα... κουρέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK