Μοιρασιά στο "Ελ Πάσο"

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Καλλιθέα και Πιερικός στο σημαντικότερο παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής. Σπουδαίο διπλό της Παναχαϊκής (3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών), ήττα της Βέροιας στη Φυλή με 1-0, μεγάλη νίκη της ΑΕΛ.

Μοιρασιά στο "Ελ Πάσο"

Καλλιθέα - Πιερικός 0-0

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο, Καλλιθέα και Πιερικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο 79ο λεπτό, όμως ο Καρακούτσης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντιαλό. Ως εκ τούτου, η αθηναϊκή ομάδα υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας κι εκείνη της Κατερίνης στην 6η.

Καλλιθέα (Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου (63' Φαρινόλα), Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Κατσίκης (90' Κουτρουμπής), Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντιαλό (82' Μαρουκάκης), Ηρακλής, Ρουσάκης.

Πιερικός (Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου (73' Πουρτουλίδης), Μπακάλης, Πέντα (83' Ελευθεριάδης), Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος (86' Καμινιώτης), Μοκακέ.

Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή 1-3

Το σημαντικότερο βήμα για να μπει στα πλέι οφ έκανε η Παναχαϊκή που επικράτησε δύσκολα του Ηρακλή στα Ψαχνά. Ο πατρινός σύλλογος πήρε το προβάδισμα στο 22ο λεπτό με σουτ του Φατιόν (η μπάλα κόντραρε και στον Μπακομήτρο), όμως, ο τελευταίος... εξιλεώθηκε στο 53', αφού ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 71' με πλασέ του Φουρτάδο και εξασφάλισαν το "τρίποντο" στο 91' με τον Κοιλιάρα.

Ηρακλής Ψαχνών (Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Λιόσης (78' Γανωτής), Δελήμπασης (46' Αλεξάντροβιτς), Σέγκος, Τσοκάνης, Ποκόνγκ (75' Θάνος).

Παναχαϊκή (Παπακώστας): Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης, Ιωάννου, Φατιόν, Φουρτάδο (83' Θεοδωρέλλης), Φουρτάδο, Ατματζίδης (75' Βλασσόπουλος), Φούφουλας, Σκαρτσίλας (65' Μπιά), Ντίνας.

Θρασύβουλος - Βέροια 1-0

Με γκολ του Ντακόλ στο 90ό λεπτό, ο Θρασύβουλος νίκησε τη Βέροια και ουσιαστικά "κλείδωσε" την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 28ο λεπτό λόγω αποβολής του Λανγκλέ, ο οποίος βιάστηκε να εκτελέσει ένα φάουλ με συνέπεια να δεχθεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Σκουλά. Το ματς κρίθηκε στο φινάλε με ωραίο, ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντακόλ.

Θρασύβουλος (Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καρράς (80' Βλάχος), Παγώνης, Bασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Σκόνδρας, Ντακόλ, Ροντρίγκες Ντα Σίλβα (91' Σταμπολζίεβ), Νικολάου, Ζουμπουλάκης.

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Μπάρμπας, Μπαργκάν (79' Βεργώνη), Λαγκλέ, Ντιέ (90' Ολισαντέμπε), Ολαϊτάν (83' Μπουλούτ), Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

Αναγέννηση Επανομής - Καλλονή 1-4

Η Καλλονή εκμεταλλεύθηκε το "αλληλοσκότωμα" Καλλιθέας και Πιερικού, αφού επικράτησε 4-1 της Αναγέννησης στην Επανομή και πλησίασε στην πρώτη 6άδα. Ο Λεοζίνιο άνοιξε το σκορ στο 28' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο Μανούσος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 41' με μονοκόμματο βολέ και ο Ντος Σάντος έκανε το 3-0 με κοντινό πλασέ. Το μόνο που κατάφερε η μακεδονική ομάδα ήταν να μειώσει -προσωρινά- με κοντινό πλασέ του Κουρδάκη στο 65ο λεπτό, πριν ο Λεοζίνιο διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 84'.

Αναγέννηση Επανομής (Βοσνιάδης): Ταταρίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Γεωργίου (52' Δεινόπαπας), Κουλίδης (56' Ασλανίδης), Κάτσε, Καραγιάννης (59' Τράκις), Γκέσιος.

Καλλονή (Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης (59' Τραορέ), Καρακώστας, Μήτσης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (66' Σιλιγαρδάκης), Λεοζίνιο, Ντος Σάντος (54' Βλαστέλλης), Μανούσος, Μανουσάκης.

Φωκικός - Πανσερραϊκός 1-0

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Φωκικός πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 24ο λεπτό με σουτ του Μπουλούλη έξω από την περιοχή. Με αυτήν την ήττα, τα "λιοντάρια" ουσιαστικά αποχαιρέτησαν το όνειρο της εισόδου στα πλέι οφ, αφού έμειναν 6 βαθμούς πίσω από την 6άδα.

Φωκικός (Τερζής): Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος (90' Κουρελής), Ταμπάκης (65' Σίλας), Κανελλόπουλος (77' Νικόλτσης).

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο, Κιάσσος, Ανάκογλου, Σιάκκας (73' Κόντος), Ντα Κόστα (76' Γέσιτς), Τάντιτς, Γκούρτσας (62' Στεφανίδης), Μπανγκουρά.

Αγροτικός Αστέρας - Βύζας Μεγάρων 1-2

Ο Βύζας Μεγάρων ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της παραμονής με τον Αγροτικό Αστέρα. Στο πρώτο 40λεπτο της αναμέτρησης όλα κυλούσαν ομαλά για τους "σταχυοφόρους", καθώς στο 9' ο Καθάριος άνοιξε το σκορ με κοντινή προσπάθεια και στο 36' αποβλήθηκε ο Πέτρου. Οι ισορροπίες επήλθαν εντός ενός διλέπτου, αφού ο Φαρούκ ισοφάρισε στο 43' με δυνατό σουτ και ο Καθάριος αποβλήθηκε στο 45' για "θέατρο". Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με σέντρες, ωστόσο το ματς κρίθηκε από μία ατομική προσπάθεια του Παυλίδη στο 77'.

Αγροτικός Αστέρας (Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βοσκόπουλος, Βαφέας (56' Προβατίδης), Καθάριος Π., Καθάριος Ν., Καπνίδης (53' Σαχινίδης), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης.

Βύζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Μιχελής, Τριάντος (30' Ηλιόπουλος), Χάλαρης, Οικονομόπουλος, Ροβίθης (59' Λίτσης), Πέτρου, Νταντάμης, Μωυσίδης, Παυλίδης (86' Βλάχος), Χριστοφιλέας, Φαρούκ.

ΑΕΛ-Πανθρακικός 3-2

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε αποφασισμένη στο παιχνίδι της κόντρα στον Πανθρακικό στο AEL FC Arena και κατάφερε να φτάσει σε μία σημαντικότατη νίκη με 3-2. Οι Θεσσαλοί προγήθηκαν 2-0, δεν πτοήθηκαν από τη μείωση του σκορ σε 2-1 και κρατώντας την ψυχραιμία τους έφτασαν στην επιτυχία.

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Καρανίκας, Γκαλίτσιος, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Χασομέρης (75' Σιατραβάνης), Γκρούμπιεσιτς (60' Ζεκίνια), Καούνος (87' Φωτιάς).

Πανθρακικός: Ταϊρης, Σκλιοπίδης, Σουλτανίδης, Μίνγκας (46' Γωνιάδης), Στάθης, Μπαϊκάρα, Λιαπάκης, Μοσχάκης (60' Μουνάφο), Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Πόνσε (60' Χλωρός).

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή 1-3

(53' Μπακομήτρος / 22' Άντονι, 71' Φουρτάδο, 91' Κοιλιάρας)

Αγροτικός Αστέρας - Βύζας Μεγάρων 1-2

(9' Π. Καθάριος / 43' Φαρούκ, 77' Παυλίδης)

Θρασύβουλος - Βέροια 1-0

(90' Ντακόλ)

Αναγέννηση Επανομής - Καλλονή 1-4

(65' Κουρδάκης / 28' πεν, 84' Λεοζίνιο, 41' Μανούσος, 43' Ντος Σάντος)

Καλλιθέα - Πιερικός 0-0

Φωκικός - Πανσερραϊκός 1-0

(24' Μπουλούλης)

ΑΕΛ - Πανθρακικός 3-2

(13' πεν Νεμπεγλέρας, 29', 48' Καούνος κεφ & σουτ - 30' Μίνγκας σουτ, 67' Σουλτανίδης κεφ )

*** Διαβάστε τι έγινε στον Νότιο και τον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Το live

News 24/7

24MEDIA NETWORK