Δύσκολα ανεβαίνουν οι Ρέιντζερς

Οι Ρέιντζερς λύγισαν στο πέμπτο τους ματς εντός 19 ημερών και χάνοντας 3-1 εντός έδρας από την Μάδεργουελ, το όνειρο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια απομακρύνεται αισθητά.

Δύσκολα ανεβαίνουν οι Ρέιντζερς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, αλλά το τυχερό γκολ του Λι Έργουιν στο 27ο λεπτό (η μπάλα κόντραρε στον Ντάρεν Μακγκρέγκορ) τους έκοψε τα πόδια.

Αμφότερες οι ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία, προτού ο Στέφεν Μακμάνους διπλασιάσει το προβάδισμα της Μάδεργουελ με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάρβιν Τζόνσον στο 40ό λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο: με γκολ των φιλοξενούμενων από τον Λίονελ Ένσγουορθ, ύστερα από γύρισμα του Έργουιν, που τσάκισε πλήρως τους Ρέιντζερς.

Ο θετικότατος Τζορτζ Λονγκ κράτησε το "μηδέν", αποκρούοντας την κεφαλιά του Κρις Μπόιντ στο 75', αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα εννέα λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Μακγκρέγκορ.

Το τελικό 1-3 δυσκολεύει αφάνταστα το έργο των Ρέιντζερς στον επαναληπτικό της 31ης Μαΐου (17:00), ενώ το μόνο θετικό για εκείνους είναι ότι δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ (σ.σ. τους αρκεί το 2-0 και όχι το 3-0 για να στείλουν τη σειρά στην παράταση).

News 24/7

24MEDIA NETWORK