Μόνο ο... Τζον Σνόου έλειπε από το Σεβίλλη-Ρεάλ!

Η νίκη της Σεβίλλης επί της Ρεάλ στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" έγινε ακόμα πιο γλυκιά αφού οι Ανδαλουσιανοί είχαν ξεχωριστούς καλεσμένους από το... Game of Thrones (PHOTO).

Μόνο ο... Τζον Σνόου έλειπε από το Σεβίλλη-Ρεάλ!

Το "Σάντσεθ Πιθχουάν" συνιστά μία από τις πιο δυνατές έδρες της Primera Division και μία από τις ομάδες που το διαπιστώνει με άσχημο τρόπο για αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης αφού μετράει πέντε ήττες στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στην Ανδαλουσία.

Η τελευταία ήρθε το το βράδυ της Τετάρτης όπου η ομάδα του Καπαρός επιβλήθηκε με σκορ 3-2 εκείνης του Ζιντάν, με τους Σεβιγιάνων να είναι διπλά χαρούμενοι αφού πέρα από τους τρεις βαθμούς μπόρεσαν να βγάλουν μία εξαιρετικά εικόνα στο χορτάρι που ασφαλώς θα εντυπωσίασε τους ξεχωριστούς καλεσμένους τους.

Και τι καλεσμένοι... Ο Τίριον, η Σάνσα, ο Μπραν Σταρκ, η Μπρίεν και αρκετά ακόμα μέλη του καστ του διάσημου "Game of Thrones" βρέθηκαν στο γήπεδο και απόλαυσαν το ματς, ενώ στο φινάλε έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες με παίκτες της Σεβίλλης.

"Καλωσήρθατε στο φρούριό μας Game of Thrones. Φήμες λένε πως ο Τζόν Σνόου είχε προβλέψει νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης...", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα της Σεβίλλης μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter στην αγγλική του έκδοση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK