ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο ως ελεύθερος ενδιαφέρει ο Φερνάντες

Μόνο ως ελεύθερος και υπό προϋποθέσεις ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ ο Ντάριο Φερνάντες. Μ’ αυτά τα δεδομένα προτάθηκε ο Αργεντινός μέσος και πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο γίνονται έως τώρα οι συζητήσεις μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του Παντελή Κωνσταντινίδη.

Μόνο ως ελεύθερος ενδιαφέρει ο Φερνάντες
Ο ΠΑΟΚ συζητά υπό την προϋπόθεση ότι ο Φερνάντεζ θα λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με την Μπεϊτάρ και θα έρθει ως ελεύθερος. Δεν έχει τεθεί, ακόμα τουλάχιστον, καν θέμα δανεισμού του, ενώ όπως είναι ευκολονόητο αποκλείεται η περίπτωση αγοράς του.



Εκτός από την ελευθερία του παίκτη υπάρχουν, όμως και άλλες προϋποθέσεις που θέτει ο ΠΑΟΚ για την ένταξη του Φερνάντες στο δυναμικό του. Αυτές είναι οι χαμηλές ετήσιες αποδοχές, οι οποίες δεν θα ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ και συμβόλαιο μικρής χρονικής διάρκειας (το πολύ 1,5 έτους). Μόνο έτσι θα προχωρήσει η μεταγραφή.



Πάντως, το μεγάλο «αγκάθι» είναι η λύση του συμβολαίου με την Μπεϊτάρ, στην οποία ο Φερνάντες είναι «ανεπιθύμητος», αλλά μόλις έμαθαν οι Ισραηλινοί ότι βρήκε ομάδα, ζητούν και χρηματικό αντίτιμο για την παραχώρησή του. Το θέμα θα παρουσιάσει οριστική εξέλιξη λίαν συντόμως.



Το σίγουρο είναι η εκμηδένιση των πιθανοτήτων επιστροφής του Σορλέν και η διενέργεια καθημερινών επαφών του Κωνσταντινίδη και με άλλους μεταγραφικούς στόχους, που αφορούν παίκτες στην μεσαία γραμμή με δυνατότητα προσφοράς και στην αριστερή πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK