Μόνο Σαουδική Αραβία και MLS για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, αποχωρεί στο τέλος της σεζόν

Ο Ισπανός θα πει αντίο στην Βασίλισσα, ωστόσο στα άμεσα πλάνα του δεν περιλαμβάνεται κάποιος προορισμός από τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Real Madrid's Nacho, from left, Vinicius Junior, and Aurelien Tchouameni celebrate after the Spanish La Liga soccer match between Osasuna and Real Madrid at the El Sadar stadium in Pamplona, Spain, Saturday, March 16, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
(AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League με στόχο την κατάκτηση της 15ης κούπας. Αυτό το περιβάλλον θα είναι το ιδανικό αντίο για τον Νάτσο, για τον οποίο έχει γίνει γνωστό πως σκοπεύει να αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια από την Βασίλισσα.

Ο Ισπανός αμυντικός φέρεται μάλιστα να περιμένει το τέλος της σεζόν προκειμένου να ανακοινώσει επισήμως την απόφασή του, ωστόσο τα το ρεπορτάζ δεν σταματά εδώ. Πρόσφατα δημοσιεύματα μετέφεραν πως ο Νάτσο έχει ήδη επιλέξει στο μυαλό του δύο πρωταθλήματα, τα οποία όμως δεν φημίζονται για την ανταγωνιστικότητά τους, το MLS και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο παίκτης του Αντσελότι δεν φέρεται να σκέφτεται την προοπτική μία ομάδας -ανταγωνιστικής και μη- από την Ευρώπη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα "κολλήσει" τα τελευταία ποδοσφαιρικά ένσημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κλείνοντας έτσι έναν κύκλο 23 χρόνων στους "Λος Μπλάνκος".

Διαβάστε περισσότερα

Πέρυσι απολύθηκε από ομάδα Β' κατηγορίας και φέτος απέκτησε μαγικό ραβδί, δέχθηκε "μπλοκ" μόνο από τους νέους "Invincibles"

Από όλη την Γιουνάιτεντ μόνο 3 παίκτες απέφυγαν τραυματισμό, ξεκίνησε το ράβε-ξήλωνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK