Μόνο στα... ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! Γκάφα Νάβας και 3-0 με Ματουιντί στην Μαδρίτη!

Η Γιουβέντους έχει τρελάνει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη μέσα σε μία ώρα, με τον Μπλεζ Ματουιντί να εκμεταλλεύται παιδικό λάθος του Κέιλορ Νάβας και να κάνει το 3-0 επί της Ρεάλ (VIDEOS)!

Juventus' Blaise Matuidi, celebrates after scoring his side's third goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus' Blaise Matuidi, celebrates after scoring his side's third goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε σόου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο πριν από έξι βράδια και πήρε μία τεράστια νίικη με 3-0 όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να της σιγουρέψει την πρόκριση.

Απόδειξη η μαγική πρώτη αγωνιστική ώρα που έχουμε ζήσει στο "Μπερναμπέου", με την Γιουβέντους να προηγείται 2-0 στο ημιχρονο με πανομοιότυπα γκολ του Μάντζουκιτς (κεφαλιές στο δεύτερο δοκάρι στο 2' και στο 37') και τον Ματουιντί να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα με γκολ στο 60ο λεπτό!

Ο Ντόουγκλας Κόστα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κέιλορ Νάβας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε μία φαινομενικά εύκολη για αυτόν φάση και ο Γάλλος μέσος των Τορινέζων δέχτηκε το δώρο και με προβολή σε κενή εστία έγραψε το 3-0 στέλνοντας τους φίλους της Γιουβέντους στα ουράνια.

TA ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60':

News 24/7

24MEDIA NETWORK