"Μόνο στην ΠΑΕ οι προτάσεις αγοράς"

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε σε όσα υποστήριξε ο Περιφερειάρχης Αλέξος Καχριμάνης για την πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ανδρέα Πάτση και τα χρέη στο δημόσιο.

"Μόνο στην ΠΑΕ οι προτάσεις αγοράς"

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ: " Ουδέποτε έως σήμερα στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατατέθηκε πρόταση που να αφορά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.

Οποιαδήποτε πρόταση κατατίθεται οπουδήποτε αλλού κι όχι επίσημα στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν μπορεί να εκληφθεί ως σοβαρή και ως εκ τούτου δεν απασχολεί.

Όσον αφορά τις οφειλές της Π.Α.Ε, αυτές ουδέποτε αμφισβητήθηκαν και τους τελευταίους μήνες έχουν καλυφθεί υποχρεώσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο κος Περιφερειάρχης, εάν επιθυμεί, μπορεί να το πληροφορηθεί ο ίδιος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ποτέ δεν ζήτησε να της χαρισθεί κάτι, παρά μόνο ρυθμίσεις που θα κάνουν εφικτή, στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, την αποπληρωμή των οφειλών της, μέρος των οποίων αφορά προηγούμενες διοικήσεις, ώστε να μπορέσουν να απεμπλακούν και όσοι συμμετείχαν στα Δ.Σ.

Σχετικά με τις υποχρεώσεις της Π.Α.Ε για τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, για αυτές η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδίδει το 15% των ακαθαρίστων εισπράξεων, (συν Φ.Π.Α. και τον ηλεκτροφωτισμό) στην εφορία σταδίου, η οποία έχει και την αποκλειστική ευθύνη συντήρησης και βελτίωσης αυτών. Ας αναλάβει λοιπόν και η Πολιτεία, με κάθε της μορφή, τις δικές της υποχρεώσεις απέναντι στην Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK