Μόνο το... CSI δεν φέρνει το Περού στο ματς με την Αργεντινή

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας του Περού, Ζόρζε Άλβα δεν εμπιστεύεται τους Αργεντίνους και έδωσε ρητή εντολή στην αποστολή τον "Ίνκα" κατά την παραμονή τους στο Μπουένος Άιρες να μην προβούν σε μία εκ των σημαντικότερων αναγκών του ανθρώπινου οργανισμού. Κανονικό CSI...

Μόνο το... CSI δεν φέρνει το Περού στο ματς με την Αργεντινή

O γιατρός της εθνικής Περού, Ζόρζε Άλβα ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές της αποστολής να μην πιουν... στάλα νερό από αργεντίνικα χέρια, μονάχα τα εμφιαλωμένα νερά που θα 'χει μαζί της η ομάδα κατόπιν εντολής του ιδίου.

Σύμφωνα με τον Άλβα συχνά πυκνά οι ποδοσφαιριστές αρρωσταίνουν στις αποστολές εξαιτίας δηλητηριάσεων. Ο γιατρός ανέφερε ότι πλέον τα περιστατικά έχουν λιγοστέψει γιατί έχει ανέβει το επίπεδο στα ξενοδοχεία ωστόσο ο ίδιος είναι λάτρης της πρόληψης και γι' αυτό το λόγο ζήτησε η ομάδα να φέρει δικό της νερό στην Αργεντινή.

Η ανησυχία των Περουβιανών θύμισε στον ποδοσφαιρικό κόσμο το ματς του Μουντιάλ του '90 μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας. Τότε, ο μύθος λέει ότι ο Μπράνκο της Βραζιλίας ήπιε νερό που του προσέφερε το τιμ της Αργεντινής και δηλητηριάστηκε από... υπνωτικό!!!

Κάποια στιγμή με δηλώσεις του ο Μαραντόνα είχε πει ότι ο μύθος είναι αλήθεια, αλλά χρόνια μετά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται...

Photo Credits: AP Photo/Martin Mejia

News 24/7

24MEDIA NETWORK