Mόνο... ξύλο δεν έπεσε για τη φανέλα του Σαλάχ

Τι και αν έχασε τεράστια ευκαιρία για την Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Λέστερ; Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, με τη φανέλα του να είναι περιζήτητη (PHOTOS).

Liverpool forward Mohamed Salah waves to fans before a training session, Friday, July 27, 2018, in Ann Arbor, Mich. Liverpool FC will play Manchester United on Saturday in an International Champions Cup tournament soccer match. (AP Photo/Carlos Osorio)
Liverpool forward Mohamed Salah waves to fans before a training session, Friday, July 27, 2018, in Ann Arbor, Mich. Liverpool FC will play Manchester United on Saturday in an International Champions Cup tournament soccer match. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Το πρώτο ημίχρονο στο Λέστερ-Λίβερπουλ ήρθε να αναδείξει τις φετινές μεγάλες δυνατότητες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ καθώς αν και έχασε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4', με τον Σαλάχ να αστοχεί σε σχεδόν κενή εστία από πλεονεκτική θέση, βρέθηκε να προηγείται 2-0 με σκόρερ τους Μανέ και Φιρμίνο.

Βέβαια, μην τρέφει κανείς αυταπάτες για το ποιος "κόκκινος" τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, με τη φανέλα του Σαλάχ να είναι περιζήτητη και τον φωτογραφικό φακό να συλλαμβάνει ένα τρομερό σκηνικό.

Δίπλα-δίπλα στην εξέδρα των φίλων της Λίβερπουλ βρέθηκαν δύο οπαδοί που ζητούσαν το ίδιο πράγμα: τη φανέλα του Αιγύπτιου άσου, με τον καθένα να επικαλείται διαφορετικό λόγο.

Το μεν παιδί είχε τα γενέθλιά του ενώ ο κύριος δίπλα του ήταν με τη γυναίκα του σε ταξίδι του μέλιτος και είχε βρεθεί στο γήπεδο της Λέστερ μόνο και μόνο για να τον υποστηρίξει! Αυτά είναι διλήμματα για τον Σαλάχ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK