Μόνος του ο Πέτκοφ

Επιστροφή στο ατομικό πρόγραμμα έκανε την Πέμπτη ο Μίλεν Πέτκοφ. Ο Βούλγαρος μέσος μετά από εντολή του ιατρικού τιμ έκανε μόνος του προπόνηση καθώς οι ενοχλήσει στην ποδοκνημική δεν λένε να υποχωρήσουν.

Μόνος του ο Πέτκοφ
Επιστροφή στο ατομικό πρόγραμμα έκανε την Πέμπτη ο Μίλεν Πέτκοφ. Ο Βούλγαρος μέσος μετά από εντολή του ιατρικού τιμ έκανε μόνος του προπόνηση καθώς οι ενοχλήσει στην ποδοκνημική δεν λένε να υποχωρήσουν. Την Παρασκευή ο Γιώργος Παράσχος θα πάρει την τελική του απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι του παίκτη αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Βούλγαρου.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Ντάγκας προπονήθηκε κανονικά και δεν αποκλείεται να προλάβει το κυριακάτικο ματς με το Αιγάλεω. Την Πέμπτη 50 οπαδοί του Ατρόμητου βρέθηκαν στην προπόνησης και προσπάθησαν να ντοπάρουν τους παίκτες με συνθήματα.

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ατρομήτου με το Αιγάλεω. Την 28η Οκτωβρίου θα είναι ανοικτά τα εκδοτήρια από τις 10 το πρωϊ μέχρι τις 2 το μεσημέρι και το Σάββατο το πρωϊ (10-14) και το απόγευμα (18-21) και στην πλατεία Μπουρναζίου. Τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ (θύρες 5-6) και 20 ευρώ (θύρες 2, 4, 7) και θα είναι ονομαστικά. Οι κάρτες ελευθέρας εισόδου της ΓΓΑ θα εισέρχονται από την θύρα 5.

News 24/7

24MEDIA NETWORK