Μοντέλα: "Προβοκάτορας ο Ντι Κάνιο"

Λάδι στη…φωτιά ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο έριξε, με δηλώσεις του στην «Gazzetta dello sport», ο Βιτσέντζο Μοντέλα.

Μοντέλα: "Προβοκάτορας ο Ντι Κάνιο"
Λάδι στη…φωτιά ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο έριξε, με δηλώσεις του στην « Gazzetta dello sport», ο Βιτσέντζο Μοντέλα. Ο επιθετικός της Ρόμα έπλεξε μεν το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Φραντσέσκο Τότι, αλλά από την άλλη μίλησε αρνητικά για τον αντίπαλο του, Πάολο Ντι Κάνιο.

" Το ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο είναι ένα παιχνίδι που πάντα θες να παίζεις. Ο Τότι και ο Ντι Κάνιο είναι δυο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Φραντσέσκο είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής με τον οποίο χαίρομαι να είμαι συμπαίκτης. Τον Ντι Κάνιο τον ξέρω ελάχιστα. Υπήρξε ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά τώρα πλέον είναι ένας προβοκάτορας" , τόνισε χαρακτηριστικά ο 31χρονος στράικερ των « τζιαλορόσι».

Στη δεδομένη χρονική στιγμή η Λάτσιο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς ενώ η Ρόμα στην 14η με μόλις επτά βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά το «αεροπλανίνο», όπως είναι το ψευδώνυμο του λόγω του τρόπου πανηγυρισμού στα γκολ που πετυχαίνει, θεωρεί καλύτερη ομάδα τους « τζιαλορόσι». "Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα αλλά έχουν και μεγαλύτερη τύχη από εμάς. Όταν όλα τα στοιχεία θα μπουν σε μια σειρά τότε θα μπορούμε να ανέβουμε και να στοχεύσουμε στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ" , συμπλήρωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK