Μοράις: "Στήριξη και βοήθεια στους παίκτες, σας παρακαλώ πολύ"!

Ο Ζοζέ Μοράις έκανε έκκληση στους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τονίζοντας ότι εκείνος πιστεύει στην ποιότητά τους.

Μοράις: "Στήριξη και βοήθεια στους παίκτες, σας παρακαλώ πολύ"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Πρέπει να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να δουλευτούν για να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι και αυτό που θέλουμε. Αν μπορώ να ζητήσω κάτι είναι από τους φιλάθλους μας να στηρίξουν τους παίκτες, για λίγο χρόνο για να τους δώσουμε αυτό που ζητάμε.

Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Ζητάω λίγη στήριξη και βοήθεια στους παίκτες, γιατί θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Σας παρακαλώ πολύ! Θα έχουμε μια καλή ομάδα! Θέλουμε στήριξη", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο, και πρόσθεσε:

"Η ΑΕΚ χρειάζεται τους τίτλους. Για να μπορέσουμε να έχουμε τους τίτλους θέλει λίγη τύχη και ποιότητα στη δουλειά. Την ποιότητα τη βάζουμε, θέλουμε και λίγη τύχη. Η τύχη έχει να κάνει και με τη δουλειά. Είμαι δυο εβδομάδες εδώ, έχω κάνει 12 προπονήσεις.

Μοράις: "Στήριξη και βοήθεια στους παίκτες, σας παρακαλώ πολύ"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πιστεύω στην ποιότητα των παικτών και πιστεύω και το βλέπω μπροστά μου ότι οι παίκτες μπορούν να το δώσουν. Μερικές φορές μόνο ο Θεός γνωρίζει πόσο χρόνο χρειάζεται. Ο Ανέστης δεν είναι ένας τερματοφύλακας για να δεχθεί αυτό το γκολ όπως το δέχθηκε, αλλά συμβαίνουν αυτά".

Όσο για το πότε περιμένει από την ΑΕΚ να αρχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα, από τη στιγμή που με εκείνον στον πάγκο δεν τα έχει καταφέρει σε τρία ματς πρωταθλήματος, απάντησε:

"Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων με το καλό ποδόσφαιρο θα έρθει σε έναν συγκεκριμένο χρόνο από εδώ και πέρα. Είμαστε νομίζω σε καλό δρόμο. Αυτό που θέλω είναι αντί το 2-0 να γίνεται 2-1 και 2-2, να βάλουμε και τρίτο.

Δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά αυτοί οι παίκτες μπορούν να κάνουν. Με υποστήριξη και ηρεμία θα μπορούν να δώσουν την ευτυχία και τη χαρά που ζητάμε. Οι φίλαθλοι μπορούν να πιστεύουν ότι η ΑΕΚ μπορεί να δώσει νίκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανέστης και Ατρόμητος σόκαραν την ΑΕΚ!
Άγριες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ
Στον... κόσμο του ο Μοράις: είδε βελτίωση της ΑΕΚ!
Βυθισμένη σε μια ανυπόφορη μετριότητα

News 24/7

24MEDIA NETWORK