Μώραλης: “Λέει ψέματα ο Παναθηναϊκός”
Για την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιάννης Μώραλης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Novasport FM".
“Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να παραπλανήσει όλο τον φίλαθλο κόσμο. Μπορούμε να δούμε ένα-ένα τα σημεία στα οποία αναφέρεται. Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι είπε τέτοια πράγματα ο κύριος Κόκκαλης στους παίκτες της ομάδας πριν τον αγώνα του πρώτου γύρου. Έστειλε επιστολή ο κύριος Πατέρας και ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα, αλλά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Επίσης ουδέποτε αποδείχτηκε από την έρευνα πως έγινε το περιστατικό με τον Τζόρβα και ακόμη εκκρεμεί η έρευνα. Δεν μπορούμε να λέμε αναληθή πράγματα. Είναι τρομερό αυτό κατά τη γνώμη μας. Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε υπόλογος, αν μη τι άλλο δεν έβγαλε επιθετική ανακοίνωση”.
Όσον αφορά το λόγο που η ΠΑΕ Ολυμπιακός επέλεξε να αντιδράσει με καθυστέρηση, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ δήλωσε: “Ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε ανακοίνωση ούτε το βράδυ της Κυριακής, ούτε τη Δευτέρα, ούτε την Τρίτη, επιχειρώντας να μη δυναμιτίσει το κλίμα και να κριθεί η υπόθεση στον αθλητικό δικαστή. Όταν κάποιος δεν καταφέρνει να οργανώσει σωστά ένα παιχνίδι και αντί να δώσει εξηγήσεις για αυτό, επιτίθεται, είναι υπερβολή. Ο κόσμος έχει βαρεθεί συμψηφισμούς και στην πολιτική και στον αθλητισμό. Πρέπει να σταματήσει ο Παναθηναϊκός να αναφέρεται στη Ριζούπολη και ο Ολυμπιακός να αναφέρεται στον Ευθυμιάδη. Αυτός ο ιστορικός συμψηφισμός δεν βοηθά κανέναν. Αν αναφερόμαστε συνέχεια στο τι έγινε κατά το παρελθόν, δεν πρόκειται να οδηγηθούμε πουθενά. Ήταν ντροπή ή κακή στιγμή για τον Ολυμπιακό η Ριζούπολη, όπως και για τον Παναθηναϊκό η επίθεση στον Ευθυμιάδη”.