Μόρας: "Δεν μπορώ να θέσω ως στόχο μας την πρόκριση"

Ο Βαγγέλης Μόρας που βρίσκεται στην προεπιλογή του Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, μίλησε γι αυτήν την εξέλιξη, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως ενδεχόμενος αποκλεισμός στη φάση των ομίλων δεν είναι πρόβλημα.

Μόρας: "Δεν μπορώ να θέσω ως στόχο μας την πρόκριση"

Αναλυτικά όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6":

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στην προεπιλογή: «Εντάξει, είναι κάτι που το ήθελα, αλλά περιμένω την τελική επιλογή. Όποιος και να είναι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Καλή επιτυχία σε όσους πάνε στη Βραζιλία».

Για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τους αντιπάλους της: « Η Εθνική παρουσιάζει δυνατή ομάδα, δυνατό σύνολο. Δεν θα αλλάξει κάτι πιστεύω. Έχει παίκτες με δίψα για διάκριση. Ο κάθε παίκτης επιζητεί πάντα την καταξίωση με την Εθνική. Μιλάμε για Μουντιάλ και για να φτάσεις εκεί σημαίνει ότι είσαι καλή ομάδα κα αυτό ισχύει για όλους μας τους αντιπάλους. Η Κολομβία ξεχωρίζει, διότι έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Ομάδες σαν την Ακτή Ελεφαντοστού πρέπει να περιμένεις για να δεις πως θα παρουσιαστούν, διότι ομάδες από την Αφρική έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Το ένα βράδυ κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και την άλλη κάνουν εντελώς διαφορετική εμφάνιση».

Για το στόχο της Εθνικής και αν αυτός είναι η πρόκριση: « Έχουμε πει ότι μετά το 2004 στόχος είναι να δίνουμε το παρών σε όλες τις διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα όλοι θέλουμε το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα είναι πρόβλημα αυτό για εμάς, αν ξέρουμε ότι έχουμε δώσει τα πάντα. Αν έρθει η πρόκριση αυτό θα είναι υπέρ μας. Δεν μπορέσω να θέσω ως στόχο μας την πρόκριση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK