"Μοράτα, έλα μαζί μου στην Ατλέτικο"

Έχει εμπλακεί σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος όμως τον θέλει περισσότερο από κάθε άλλον;

Real Madrids Alvaro Morata protests during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrids Alvaro Morata protests during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Το όνομα του Άλβαρο Μοράτα έχει συνδεθεί με διάφορες ομάδες ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς Τότεναμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν έτοιμες να... στρώσουν χρήματα στα πόδια του.

Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους όμως είναι ακόμα στη Ρεάλ και στο ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο είχε άλλη μία... πρόσκληση για να φύγει και να πάει στην μισητή αντίπαλο!

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Cope", ο Σιμεόνε πλησίασε τον Μοράτα, όταν αυτός έκανε ζέσταμα, και του ψιθύρισε "έλα μαζί μου στην Ατλέτικο", ρίχνοντας νερό στο μύλο των μεταγραφικών φημών ενόψει του καλοκαιριού.

"Μοράτα, έλα μαζί μου στην Ατλέτικο"

Η είδηση όπως είναι φυσικό δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά η Ατλέτικο δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να "αρπάξει" τον Ισπανό. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η έτερη ομάδα της Μαδρίτης προσπάθησε να κάνει το κόλπο γκρόσο, με τον Μοράτα όμως να επιλέγει την αγαπημένη του Ρεάλ.

Λέτε τώρα να τα καταφέρει ο Σιμεόνε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK