ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουνιόθ: “Ελπίζω να μου δοθεί χρόνος”

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τους συμπατριώτες τους που εργάζονται στην Ελλάδα. Τώρα ωστόσο, η δήλωση του Βίκτορ Μουνιόθ στο ραδιοφωνικό σταθμό της "Marca" έβγαλε είδηση.

Μουνιόθ: “Ελπίζω να μου δοθεί χρόνος”
Δεν είναι
η πρώτη φορά που τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τους συμπατριώτες τους που εργάζονται στην Ελλάδα. Τώρα ωστόσο, η δήλωση του
Βίκτορ Μουνιόθ στο ραδιοφωνικό σταθμό της “Marca”
έβγαλε είδηση.



Ο Ισπανός αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα θητεία του στην Ελλάδα κι ευχήθηκε
να του δοθεί ο χρόνος, προφανώς από τη διοίκηση, να δουλέψει και να παράγει έργο στον Παναθηναϊκό. Εξέφρασε, δηλαδή, την επιθυμία του
να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο ερχομός μου στην Ελλάδα έγινε γιατί αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία μου να προπονήσω μια μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή η μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο πίσω της, φιλοδοξεί να κατακτήσει τίτλους και γενικά να κάνει καλά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να έχουμε εμείς το χρόνο για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε “.

Προέχει πάντως η εκπλήρωση των εφετινών στόχων. ” Στην ελληνική κοινωνία ο Παναθηναϊκός είναι η πιο σημαντική ομάδα. Όταν ήρθα, αντιμετώπιζε δυσκολίες, δεν πήγαινε καλά σε πρωτάθλημα και ΟΥΕΦΑ και εμείς προσπαθούμε όλοι μαζί να μπούμε στο σωστό δρόμο “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK