Μουκοκό: Πέταξε τη "βόμβα" για το μέλλον του ρίχνοντας το μπαλακι στη Ντόρτμουντ

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα της Ντόρτμουντ αλλά και πως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι θα συμβεί δήλωσε ο Γιουσουφά Μουκοκό.

Dortmund's Youssoufa Moukoko reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μουκοκό είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ, όντας μάλιστα ο νεότερος από τους συμμετέχοντες, βρίσκεται αυτή την περίοδο ο 18χρονος άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκοκό για να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας αλλά δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του.

Σε δηλώσεις στο RND που αναπαρήγαγε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μουκοκό ρωτήθηκε για το μέλλον του, αφήνοντας να ειπωθεί πως όλα είναι στα χέρι της Ντόρτμουντ.

"Νιώθω πολύ άνετα στην Ντόρτμουντ, αγαπώ τον σύλλογο και θέλω πραγματικά να μείνω στην ομάδα για χρόνια. Θέλω να δω όμως τι προοπτική μπορεί να μου προσφέρει ο σύλλογος, είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο..."

Το συμβόλαιο του Μουκοκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που πράκτικα σημαίνει ότι σύντομα μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους μόνο λίγες να μην είναι.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Κόντι Χάκπο: Το ταμπελάκι της τιμής του Ολλανδού παικταρά

Παικταράδες που αγοράστηκαν σε τιμές Black Friday και κοστίζουν εκατομμύρια

Σαουδική Αραβία: Έχει ξανακάνει δώρο Ρολς Ρόις σε παίκτη που σκόραρε γκολ σαν του Μαραντόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK