Μουντιάλ 2022: Απίθανο! Ο Κας έκρυψε τις φανέλες των Μέσι - Εμπαπέ στο πιο ασφαλές μέρος

Τις φανέλες των Μέσι και Εμπαπέ στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου του άφησε ο Μάθιου Κας προκειμένου να μην τις χάσει.

France's Kylian Mbappe, right, and Poland's Matty Cash challenge for the ball during the World Cup round of 16 soccer match between France and Poland, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
ο Μάτι Κας σε μονομαχία με τον Κιλιάν Εμπαπέ AP

Τόσο την Γαλλία όσο και την Αργεντινή είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει η ομάδα της Πολωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ και ο δεξιός μπακ της ομάδας, Μάθιου Κας έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Άστον Βίλα μετά το τέλος των αναμετρήσεων ζήτησε τις φανέλες τόσο του Κιλιάν Εμπαπέ όσο και του Λιονέλ Μέσι για να τις έχει ως ενθύμιο.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά μετά το τέλος των αγώνων. Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι το μέρος που θέλησε να αφήσει ο Κας τις φανέλες προκειμένου να μην τις χάσει το οποίο ήταν ένα... χρηματοκιβώτιο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο TalkSport "...από το Κατάρ μέχρι το Ντουμπάι φρόντισα αυτές οι μπλούζες να είναι μαζί μου. Μάλιστα, τις έβαλα και στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου του ξενοδοχείου..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: "Φερνάντο, φεύγω" η απειλή του Κριστιάνο στον Σάντος

Βραζιλία: Έφτιαξαν το δικό τους Μέσι, τον λένε "Μεσίνιο" και τον θέλει όλη η Ευρώπη

Το "τρελό" ποσό που παίρνει ο Κανέλο, ο μποξέρ που απειλούσε τον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK